Neteisėtai medžiojęs vyras prarado ir šautuvą, ir automobilį

  • Teksto dydis:

Aplinkosaugininkai Kėdainių rajone sulaikė neteisėtai medžiojusį asmenį, iš pareigūnams jau žinomo vyro konfiskuotas neteisėtas medžioklinis ginklas su duslintuvu, taip pat ir medžioklei naudotas visureigis.

Kaip pirmadienį pranešė Aplinkos apsaugos departamentas, naktį iš vasario 18-osios į 19-ąją inspektoriai asmenį, neteisėtai medžiojusį su nelegaliu šaunamuoju ginklu, sulaikė medžiotojų klubo „Aras“ medžioklės ploto vienete.

Asmuo buvo sulaikytas medžiojantis be medžioklėje būtinų dokumentų, t. y. medžioklės lapo ir medžiotojo bilieto. Per medžioklę vyras naudojo nelegalų graižtvinį savadarbį medžioklinį ginklą, prie kurio buvo pritaisytas duslintuvas.

„Asmuo aplinkos apsaugos pareigūnams yra žinomas, prieš kelerius metus jam buvo atimta teisė medžioti. Šį kartą iš asmens paimtas nelegalus medžioklinis ginklas, duslintuvas, 2 šoviniai ir visureigis „Suzuki“. O už neteisėtą medžioklę pažeidėjui gresia susimokėti iki 1800 eurų“, – pranešime spaudai teigė Kauno gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos viršininkas Darius Jurevičius.

Kadangi medžioklės metu buvo naudojamas nelegalus medžioklinis ginklas, į sulaikymo vietą iškviesti policijos pareigūnai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Uzdaryt kaimo gaidi

Uzdaryt kaimo gaidi portretas
Gales jam plesyt buliaus aki??

Feldfebelis Otto

Feldfebelis Otto portretas
Ups... Dar ir BK 253 str.... iki 5 metukų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių