Pasienyje su Baltarusija apgręžta keliolika migrantų, įleisti trys žmonės

  • Teksto dydis:

Per praėjusią pasienyje su Baltarusija apgręžta keliolika migrantų, dėl humanitarinių priežasčių pasieniečiai praleido tris žmones, sekmadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Migrantai apgręžti Švenčionių, Vilniaus ir Šalčininkų rajonuose.

Į Lietuvą per sieną su Baltarusija šiemet pateko daugiau nei 4,1 tūkst. neteisėtų migrantų. Daugelis jų yra iš Irako.

Lietuva kaltina Minsko režimą migrantų srautų organizavimu ir vadina tai hibridine agresija. Dėl jos šalyje paskelbta ekstremali situacija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Veikla

Veikla portretas
Vykdant Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimo „Dėl užsieniečių, kuriems reikia prieglobsčio, perkėlimo į Lietuvos Respublikos teritoriją“ nuostatas, šių metų rugpjūčio 10 d. į Lietuvą perkelta dešimt Eritrėjos piliečių. Visi asmenys perkelti iš Etiopijos pabėgėlių stovyklos. Šiuo metu Lietuva yra perkėlusi 521 asmenį – Sudano, Pietų Sudano, Sirijos, Irako, Eritrėjos, Senegalo, Nigerijos, Bisau Gvinėjos, Afganistano piliečius ir asmenis be pilietybės.

na o kokio velnio yleidineja tie suknisti

na o kokio velnio yleidineja  tie suknisti portretas
,,,pasienieciai,,, matomai tie kurie neturejo ,,,babkiu,,, tuos nepraleido ...kurie uzsimokejo ttuos ir praleido.... ar mazai dar ju prisileido y lietuva .. saudyt sukas tuos ,,,pasieniecius,,, kaip valstybes isdavikus...

Morgana

Morgana portretas
Kodėl įleidžiami. Tikrai nesuprantama
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių