Po kaltinimų smurtu prabilo B. Vanagas: atsiprašau, jei jus nuvylė ši pasirodžiusi žinia

  • Teksto dydis:

Žinomas lenktynininkas Benediktas Vanagas atsidūrė skandalo epicentre – jo draugė vyrą kaltina spyrus jai į galvą. Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Somorokovskaja BNS sakė, šiuo metu įvykio aplinkybės tiriamos, dėl pareiškimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vis dėlto pats vyras mestus kaltinimus kategoriškai neigia.

Policija gavo pranešimą iš moters, ji nurodė, kad prieš jos draugę smurtavo gyvenimo draugas.

Portalas lrytas.lt cituoja, įtariama, smurtą patyrusios moters laišką, jam rašoma, „kad Benediktas spyrė man, kai nepildžiau tam tikrų jo pageidavimų. Po smūgio jaučiau pykinimą. Dešinė veido pusė iki šiol aptirpusi, užgulta ausis“.

Vilnietė buvo pristatyta į gydymo įstaigą. Kaip rašo portalas, jos draugystė su žinomu lenktynininku, visuomenės veikėju B. Vanagu užsimezgė prieš 6 metus. Pasak vilnietės, per tą laiką jai teko nuolat susidurti su pavydo, pykčio proveržiais, tačiau prie fizinio smurto nebūdavo pereinama.

Tai [alikime iširti tos srities profesionalams.

Praėjus kelioms valadoms po pasirodžiusios informacijos B. Vanagas asmeninėje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pateikė savo versiją.

Savo asmeninio gyvenimo niekada nekomentavau. Ši mano nuostata nesikeis ir toliau.

„Savo asmeninio gyvenimo niekada nekomentavau. Ši mano nuostata nesikeis ir toliau.

Smurto atvejį kategoriškai neigiu, bet tai palikime iširti tos srities profesionalams. Nuoširdžiai atsiprašau, jei Jus nuvylė šiandien žiniasklaidoje pasirodžiusi žinia apie tariamą smurto atvejį.

Ačiū už supratimą“, – rašė B. Vanagas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nž portretas
Oho kiek šuniukų prabilo,kaip gražiai moka loti,na na lokit lokit ,ir kokie laimingi po to esate.

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Na, jei is tikruju taip buvo, tai tik pasitvirtino mano nuojauta, kad sis tipas - savim patenkintas sunsnukis. Ir tiek...

NESISTEBIU

NESISTEBIU portretas
KOL JIS LAKSTĖ PO DYKUMAS ŽMONA ĮSITAISĖ MEILUŽĮ....
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių