Pereiti į pagrindinį turinį

Šiauliuose sulaikyti moterį apiplėšę vyrai

2016-02-19 16:09
BNS inf.
Thescallion.org nuotr.

Šiaulių policija sulaikė tris asmenis, įtariamus Šiauliuose apiplėšusius moterį, penktadienį pranešė Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Vasario 7 dieną apie pusę devintos vakaro miegojusią buto šeimininkę pažadino beldimas į duris. Pamaniusi, kad grįžo draugas, moteris atvėrė duris ir į vidų įsiveržė trys asmenys. Šeimininkė buvo paguldyta ir prispausta prie žemės, o įsibrovėliai nuo moters kaklo ir rankos nuplėšė auksines grandinėles, iš buto pagrobė dar juvelyrinių dirbinių, du mobilaus ryšio telefonus ir striukę, kurioje buvo automobilio „Audi A4“ užvedimo rakteliai, pinigai. Iš viso moteris patyrė 7140 eurų turtinę žalą.

Šiaulietė tuoj pat kreipėsi į policiją ir pranešė apie prieš ją įvykdytą nusikaltimą. Kol kriminalistai bendravo su nukentėjusiąja, nusikaltimo padarymu įtariami asmenys kitų pareigūnų buvo sulaikyti prie toje pačioje miesto dalyje esančio prekybos centro.

Šio centro apsaugos tarnybos darbuojas pamatė prekybos salėje slankiojančius asmenis, kurie prieš porą savaičių iš parduotuvės buvo pavogę viskio butelį. Vyras paskambino į policiją ir pareigūnai įtariamuosius sulaikė jau įsėdusius į taksi.

Paaiškėjo, kad tai tie patys moterį S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje apiplėšę asmenys. 30-metis ir 26 metų šiauliečiai atsidūrė areštinėje, pas vieną jų rasta ir didžioji pavogtų daiktų dalis.

Kitą dieną areštinėje atsidūrė ir trečias bendrininkas – 39 metų šiaulietis, kuris buvo sulaikytas vagystės parduotuvėje metu. Visiems trims vyrams pateikti įtarimai dėl plėšimo, pirmieji du suimti dviem mėnesiams, trečiasis pasiųstas atlikti paskirtos bausmės už kitas nusikalstamas veikas. Nustatyta, kad du jų anksčiau yra buvę nukentėjusiosios bute ir su ja bendravę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų