Ugnies pašvaistė virš Kauno: nusitaikyta į garsaus chirurgo turtą

  • Teksto dydis:

Šiąnakt sudegė du žinomo Kauno plastikos chirurgo Sauliaus Vikšraičio automobiliai „Range Rover“. Nustatyta, kad jie buvo padegti tyčia. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl svetimo turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu.

Apie šį gaisrą Pelėdų kalne esančioje Žaliojoje gatvėje buvo pranešta 03.16 val.

Į Bendrąjį pagalbos centrą skambino kažkas iš chirurgo kaimynų. Pirminis pranešimas buvo, kad dega vienas automobilis.

Tačiau, ugniagesiams per dešimt minučių atskubėjus į įvykio vietą, atvira liepsna degė jau abu „Range Rover“. Ugnis kabinosi ir į greta jų stovėjusį „VW Passat“, priklausantį kitam šios gatvės gyventojui.

Lokalizuoti gaisrą pavyko tik beveik po pusvalandžio. O galutinai jis užgesintas tik apie ketvirtą valandą.

Per tą laiką, kaip pranešama įvykių, į kuriuos teko vykti Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiams gelbėtojams, suvestinėse, išdegė visos degios vieno „Range Rover“ dalys bei termiškai paveiktas kėbulas, apdegė ir kito „Range Rover“ padangos bei termiškai paveiktos kėbulo dalys. Išdegė ir šalia jų stovėjusio „VW Passat“ keleivių salono degios dalys, termiškai paveikta bagažinė bei kėbulas.

„Kauno dienos“ nuotr.

Ugniagesiai gelbėtojai pranešė apie šį įvykį policijai dar tebegesindami gaisrą, nes, kad tai – padegimas, buvo aišku iš karto.

Ilgiau užtrukta nustatant degusių „Range Rover“ savininką. Jis per patį darbų įkarštį dar nebuvo pasirodęs. Panašu, kad už kelių namų nuo įvykio vietos gyvenantis S.Vikšraitis, kurio vardu registruoti abu automobiliai, sužinojo apie nelaimę ne iš karto.

 

 

Portalui kauno.diena.lt šiandien jam prisiskambinti nepavyko. Paskambinus privataus jo plastinės chirurgijos centro Savanorių prospekte telefonais, šiais atsiliepusi moteris teigė, kad savininkas yra labai užsiėmęs.

S.Vikšraitis internete prisistato, kaip plastinės ir rekonstrukcinės mikrochirurgijos pradininkas Kaune, įdiegęs naujas operacijų metodikas. Jis yra ir Rotary klubo narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sa

Sa portretas
Gal kam nors isvaizda sugadino

susidorojimas su nepaklusniais

susidorojimas su nepaklusniais portretas
Itariu kad visu Lietuvoje padegimu "uzsakovai" yra SEIMAS.

Anonimas

Anonimas portretas
Garsus todėl, kad pradininkas savo srities, bet kokybės atžvilgiu tai dieve padėk, tais senais laikais mažinausi krutine, siūlės iki dbr piršto storio,,, nepatarčiau nei už ką tokio specialisto
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių