Pereiti į pagrindinį turinį

Alessandra Ambrosio paskelbė savo mažylio nuotraukas

2012-06-27 22:16
Alessandra Ambrosio paskelbė savo mažylio nuotraukas Alessandra Ambrosio paskelbė savo mažylio nuotraukas Alessandra Ambrosio paskelbė savo mažylio nuotraukas Alessandra Ambrosio paskelbė savo mažylio nuotraukas Alessandra Ambrosio paskelbė savo mažylio nuotraukas Alessandra Ambrosio paskelbė savo mažylio nuotraukas Alessandra Ambrosio paskelbė savo mažylio nuotraukas

Brazilė supermanekenė Alessandra Ambrosio pirmą kartą paskelbė šeimos nuotraukos, kuriose ji įsiamžino su savo vieno mėnesio sūneliu.

Gražuolė, jos sužadėtinis Jamie Mazuras ir poros pirmagimė Anja mažylio Noah sulaukė gegužės 7 dieną, o kiek daugiau nei po mėnesio jau leido savo gerbėjams pasigrožėti šeimos nuotraukomis socialiniame tinkle „Facebook“.

Nuotraukose, kurios buvo padarytos pagal bendrą labdaros projektą su firma „Pampers“, matyti, kaip besišypsanti A.Ambrosio sūpuoja savo kūdikį arba trimetė Anja glaosto savo mamą ir mažylį broliuką.

„Norėjau suteikti jums galimybę žvilgtelėti į Noah. Esu labai dėkinga „Pampers“, su šiomis nuotraukomis mes padėjome UNICEF ir tiems, kurie kenčia nepriteklių“, - rašė A.Ambrosio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų