Ar esame verti dar vienos D.Grybauskaitės kadencijos?

Apžvalgininkai spėja, kad Dalia Grybauskaitė jau pradėjo savo rinkimų kampaniją. Tą liudija ir padažnėjusios prezidentės išvykos „pas Lietuvos žmones", ir pasirinktas keistas būdas atkreipti į save dėmesį Didžiosios Britanijos buvusios premjerės Margaret Thatcher  laidotuves, apie kurias liudija D.Grybauskaitės nuotrauka pigių skrydžių bendrovės lėktuvu. Tačiau viešai jos ekscelencija nesako nei taip, nei ne.

„Nuoga tiesa" klausia: ar mes esame verti dar vienos D.Grybauskaitės kadencijos?

Trečiadienį Lietuvos ryto televizijos laidos „Nuoga tiesa„ studijoje laidos svečiai diskutuos apie tai, ką žadėjo ir ką realiai nuveikė D. Grybauskaitė per ketverius prezidentavimo metus. Ar vykdomas  pažadas suturėti oligarchus? Ar reali yra kova su politine korupcija? „Ar prezidentei, kurią išrinko tauta, nors kiek rūpi tos tautos valia?“ - ketina klausti Seimo narys, buvęs D.Grybauskaitės patarėjas Linas Balsys.

Seimo nariai Kęstutis Masiulis ir Eligijus Masiulis laidoje paaiškins, kodėl jos ekscelenciją D. Grybauskaitę mato, kaip realiausią kandidatę į postą.

„Lietuvos ryto“ televizijos diskusijoje taip pat dalyvaus politologas Alvydas Medalinskas, politikos apžvalgininkas Tomas Čyvas, signataras bei buvęs VSD vadovas Mečys Laurinkus,



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

 jo portretas
tikrai ne nes ji nieko gero nepadare ir nieko gero nedaro lietuvos labui tik alga kasminine jima ir daugiau nieko gero

dr. Jonas Ramanauskas

dr. Jonas Ramanauskas portretas
Esu pakraupes nuo tokio klausimo iskelimo! Reikia buti be galo bukam arba tureti nesusiformavusia mastysena, kaip taip klausima kelti. Tegu ciuozia karuciu stumdyti. Ir stai kodel! Ogi todel, kad sieke Lietuvai kuo brangesniu kreditu skolinantis pinigus. Todel, kad melavo apie savo biografija..... kurioje, kaip raso spauda, net 10 lapu truksta. Todel, kad jau daugybe kartu isniekino LR Konstitucija ir savo priesaika. Taigi karuciu stumdymas atitinka jos kvalifikacija... Nieko geriau negaliu pasiulyti. Suprantu, propaganda eina kita linkme.... gal bus Europos prezidente... Tai jau jei nepasimoke,... tai gal ir bus.... Kaip zinia po to, kai buvo finansu komisare.... Europa su savo finansais i gilia krize ikrito.. Stai ir visa kvalifikacija....

rinkejas

rinkejas portretas
kas per exelencija ?juokas pro asaras >ka si vadove padare gero ?korupcija kokia buvo tokia yra ,elektine uzdaryta pagal briuselio nurodyma ,lankstomes toliau kitiems neziurim i savo salies prioritetus>tai tik aa,Kacynskis laike savo sali ir nesutiko su jam brukamais nurodymais todel ir buvo kritikuojams ir dedams i suns dienas mjis tikrai pagarbos vertas ,nes nebuvo Marijonetes vietoj kaio daugelis .Niekad jos nerinksiu nei as nei mano pazistami.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių