Pereiti į pagrindinį turinį

Atgiję „Akustinės spalvos“ žada bardų antplūdį

2009-10-30 00:42
Atgiję „Akustinės spalvos“ žada bardų antplūdį
Atgiję „Akustinės spalvos“ žada bardų antplūdį / L.Švirino asmeninio archyvo nuotr.

Penktadienį uostamiesčio klube „Luxor“ naujais tonais ir pustoniais suspindės „Akustinės spalvos“. Pirmajame šio sezono koncerte dainuos ir gros klaipėdiečiai bardai Julija Rušinskytė, Jonas Baltokas ir Linas Švirinas.

Šiemet dainuojamosios poezijos koncertų ciklo „Akustinės spalvos“ iš tikrųjų bus spalvotos, nes koncertų metu dvi jaunos dailininkės tapys semdamosi įkvėpimo iš realiame laike skambančios muzikos ir žodžio, bus fotografuojama ir filmuojama, o visa per koncertus surinkta „vaizdinė medžiaga“ netradiciniu būdu bus eksponuojama vienoje iš uostamiesčio parodų salių.

„Šiemet kilo idėja plėsti „Akustinių spalvų“ koncertinę veiklą, kuri išaugtų į pirmąjį dainuojamosios poezijos festivalį Klaipėdoje. Kiekvieno mėnesio paskutinis penktadienis skelbiamas „akustiniu“. Per aštuonis mėnesius - nuo spalio iki gegužės - bus surengti aštuoni koncertai, kuriuose klausytojai galės mėgautis gyva muzika, kuriama ne tik Klaipėdos, bet ir visos Lietuvos žymiausių ir įdomiausių dainuojamosios poezijos žanro puoselėtojų. O liepą visus kviesime keltis į gamtą, prie jūros, kur skambiai vainikuosime visų metų veiklą“, -dalijosi planais „Grock“ studijos vadovas, šių koncertų organizatorius ir bardas L.Švirinas.

Jis kviečia visus dalyvauti ir drauge kurti gerų renginių geras tradicijas: „Vilniuje ir Kaune šio žanro koncertai turi viską - tradicijas, publiką, rėmėjus. Ar mes prastesni?“

Bilietai į spalio 30-osios „Akustines spalvas“ platinami studijoje „Grock“ (Ligoninės g. 16, antrajame aukšte) 16-18 val. ir valandą prieš koncertą klube „Luxor“ (Taikos pr. 12). Bilieto kaina - 15 Lt. Koncerto pradžia - 19 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų