Pereiti į pagrindinį turinį

Audrius Bružas ir Šorena Džaniašvili sumainys žiedus

2010-03-17 14:48
Audrius Bružas ir Šorena Džaniašvili sumainys žiedus
Audrius Bružas ir Šorena Džaniašvili sumainys žiedus / BFL nuotr.

Lietuvos pramogų verslo pasaulyje pakvipo dar vienomis vestuvėmis – aktorius Audrius Bružas pasipiršo savo draugei dainininkei ir šokėjai Šorenai Džaniašvili.

Apie asmeninį gyvenimą principingai nekalbančiam A.Bružui ir jo būsimajai nuotakai visą mėnesį pavyko šią džiugią žinią išsaugoti paslaptyje, tačiau galų gale paslapties siena įtrūko, rašo klubas.lt.

Kaip skelbia panele.lt, gruzinė Šorena, žinoma, sutiko.

Porelė susipažino dar pernai populiariame LNK projekte „Žvaigždžių duetai“. Audrius tada dainavo su Karina Krysko, o Šorena – su Stano, tačiau tai netrukdė įsiliepsnoti šiltiems jausmams.

Nors Audriaus ir Šorenos draugystės paslaptis greitai buvo atskleista, pora stengėsi kuo mažiau viešai kalbėti apie savo santykius, netgi juos slėpė.
 
Šorena tik prasitarė, kad jų draugystę galiausiai palaimino jos tėtis, kuriam iš pradžių buvo keista internete matyti dukros ir nepažįstamo jauno vyro nuotraukas.
 
Šią žiemą į projektą „Šok su manimi“, kuriame Šorena ne tik dalyvavo su Deividu Meškausku, tačiau jį ir laimėjo, užsuko į Lietuvą atvykusi Šorenos mama. Tuomet dainininkė ir supažindino mamą su savo širdies draugu.

Kai klubas.lt pirmasis pranešė apie jų užsimezgusią draugystę ir romantišką pasivaikščiojimą Kaune, Šorena, priešingai nei Audrius, tada dar nebuvo tokia paslaptinga mergina. Tačiau iš karto po paatviravimo apie maloniai leidžiamas akimirkas, Šorena pasekė mylimojo pėdomis ir jos asmeninis gyvenimas bei santykiai tapo tabu žiniasklaidai.

„Nieko nekomentuoju. Apie asmeninį gyvenimą su žiniasklaida nekalbu“, – pabrėžtinai mandagiai tuomet atsakė A. Bružas, vos užsiminus apie sužadėtuves, matyt ir taip atsikandęs žiniasklaidos dėmesio.

„Apie tai nekalbu, neturiu tam laiko“, - tradiciškai nuo žiniasklaidos klausimų išsisuko Šorena. Nei svajonių jaunikio titulą beprarandantis A.Bružas, nei Lietuvos vyrų širdis virpinanti Šorena nepaneigė sužadėtuvių fakto.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų