„Dr.Who“ terasoje – nuo etninių iki elegantiškų popso atspalvių

Aukščiausiai Klaipėdoje esanti naktinio klubo „Dr.Who“ terasos scena gyvos muzikos gerbėjus šį savaitgalį pamalonins dviem akustiniais vakarais.

Penktadienį šioje erdvėje pirmąkart pasirodys Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“, o šeštadienį Sasha Song atiduos duoklę George‘o Michaelo talentui.

Savaitgalio įžanga 70 metrų aukštybėse leis prisiliesti prie etninio skambesio ir kvies nerti į skaidrios energetikos vandenyną. A.Smilgevičiūtė bei grupė „Skylė“, kurios variklis yra Rokas Radzevičius, – vienas gyvybingiausių ir kūrybingiausių lietuviškosios muzikinės scenos sambūrių. „Ne vieną apdovanojimą pelnę atlikėjai Klaipėdoje turi gražų savo klausytojų ratą. Gerbėjai turės puikią progą išvysti muzikantus išskirtinėje erdvėje“, – kalbėjo organizatoriai.

Akustiniame koncerte skambės dainos iš albumų „Sapnų trofėjai“, „Povandeninės kronikos“, „Babilonas“, „Lukiškių pieva“, duetai iš roko operos „Jūratė ir Kastytis“. Į pasirodymo programą įtrauktos ir kelios „Skylės“ dainos iš naujausios programos „Broliai“.

A.Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ koncertas Klaipėdos naktinio klubo „Dr.Who“ terasoje (Naujojo Sodo g. 1) – rugpjūčio 13 d. 22 val. Bilietai – po 30 Lt.

Praėjusį savaitgalį dėl siautėjusių stichijų publika neturėjo galimybės terasoje įvertinti atnaujinto Sashos Song projekto „Tribute to George Michael“. Tikimasi, kad šįsyk dangus piktai nebepokštaus. Jei oras vis dėlto subjurtų, renginys šeštadienį persikels po klubo „Dr.Who“ stogu.

Projektas „Tribute to George Michael“ ne kartą sutraukė pilnutėles sales didžiuosiuose Lietuvos miestuose, o Klaipėdoje pirmąsyk bus pristatytas akustiniu formatu, skleidžiančiu užburiantį intymumą. Sashai Song fortepijonu akompanuos Marius Leskauskas. „Manau, visi, kurie ateis, išgyvens tokias pat pakilias emocijas, kaip ir dalyvavusieji ankstesniuose koncertuose“, – optimistiškai nusiteikęs atlikėjas.

Jo koncerto pradžia – 21.30 val. rugpjūčio 14 d. Bilietų kainos – nuo 20 Lt, juos platina „Tiketa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių