E.Bžeskas ir U.Kiguolis elgetaudami linksminosi

Ne viena TV3 projekte "Turtuoliai – vargšai" dalyvavusi Lietuvos garsenybė liejo ašaras įsijautusi į benamio dalią. Tik ne Egmontas Bžeskas ir Ugnius Kiguolis.

Šią savaitę elgetauti sostinės gatvėse išsiruošė du pramogų pasaulio rykliai – prodiuseris Egmontas Bžeskas ir verslininkas Ugnius Kiguolis. Naujai iškepti valkatos staipėsi prieš veidrodžius ir kikeno, kad turės gražių nuotraukų prisiminimui.

Fotoaparatą juodu pasiėmė ir leisdamiesi į "bomžiškus" nuotykius. Linksmybės prasidėjo jau prie pirmo konteinerio – besišypsantys vyrukai ne tik nepasididžiavo jame pasirausti, bet ir užtikę pieno butelį savo drapanas aplaistė.

Patekę į tikras valkatų džiungles, E.Bžeskas ir U.Kiguolis sakė perpratę jos įstatymus vos per valandą. Jie geri mokiniai – per valandą prikaulijo apie 26 litus. Tiesa, iki projekto rekordo – Sauliaus Skambino ir Karinos Krysko surinktų 46 litų – toloka, tačiau paprastai lietuviai vyrų gaili mažiau.

Pasibaigus eksperimentui vyrai taip pat buvo gavę pakelį gruzdintų bulvyčių ir keletą "kolegos" benamio patarimų. Šis iškart nužiūrėjo E.Bžesko ir U.Kiguolio fotoaparatą ir parekomendavo, kur Kalvarijų turguje "radinį" galima parduoti. Liepė tik prieš tai ištrinti nuotraukas.

Vyrai neslėpė, kad pinigus uždirbo lengvai, piktų žmonių sutiko mažai, o į elgetų vaidmenį taip ir neįsijautė. Sakė, avantiūrai ryžosi "for fun", o jei tikra "bėda" prispirtų, išmaldos prašytų daug nuoširdžiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių