Pereiti į pagrindinį turinį

Grafologas atskleidė A. Pugačiovos paslaptį

Grafologas atskleidė A. Pugačiovos paslaptį
Grafologas atskleidė A. Pugačiovos paslaptį / Scanpix nuotr.

Grafologams ištyrus Rusijos primadonos Alos Pugačiovos parašą paaiškėjo jos paslaptys ir charakterio bruožai, skelbia 7d.org.ua.

Grafologas Igoris Vilenskis apibūdino kaip valdingą asmenybę. „Ji jaučia moralinį pasitenkinimą galėdama įrodyti savo valdžią. Draugas jos supratimu - silpnas padaras, kuriam yra reikalinga jos apsauga. Svarbiausia, kad jis nesukeltų problemų. Meilė jai jau seniai pasitraukė į antrą planą. Ji yra įsitikinusi, kad meilė ir seksas yra nereikalingi jos gyvenime. Tačiau taip gali būti ne visada“, - sakė I. Vilenskis.

Jos jaunas vyras Maksimas Galkinas, anot specialisto, dėl savo tikslų yra pasirengęs lipti per galvas. M. Galkinas išgyveno didelę meilę be atsako.

Vienintelę primadonos dukrą Kristiną Orbakaitę grafologas apibūdino kaip nuobodą, besikabinėjančią prie menkiausių smulkmenų. „Ji turi gerą intuiciją, bet jai trukdo priekabumas, nuobodus būdas. Ji kabinėjasi prie smulkmenų. Tuo ji gali iš katrybės išvesti bet kurį. Žmogų, kuris atsiduria šalia jos, ji stebi per padidinamąjį stiklą. Taip pat ji elgiasi ir su savo vyru. Jį laiko ne tik ant trumpo pavadėlio, bet tai daro taip, kad jam net nekyla mintis bėgti“, - atvirai dėstė grafologas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų