Pereiti į pagrindinį turinį

I.Norkutė savo vestuves apsaugojo nuo visų įmanomų nelaimių

2012-08-27 15:56
I.Norkutė savo vestuves apsaugojo nuo visų įmanomų nelaimių
I.Norkutė savo vestuves apsaugojo nuo visų įmanomų nelaimių / TV3 nuotr.

Aktorė Inga Norkutė vykdama į savo vestuves nesulaikė ašarų pamačiusi  mylimojo akis.

Aktorių I. Norkutės ir Aurimo Žvinio vestuviųužkulisiai, žvaigždžių džiaugsmo ašaros ir išskirtiniai interviu su ką tik „iškeptais“ jaunaisiais bei susijaudinusiais jų tėvais - tą žada TV3 infošou „Be komentarų“

„Važiuodama automobiliu iki bažnyčios, jaučiausi kaip filme. Bet kai pažiūrėjau savo būsimam vyrui į akis, supratau, kad tai rimta, o tada jau nebegalėjau sulaikyti ašarų – verkiau iš džiaugsmo“, – po vestuvių ceremonijos prisipažino I. Norkutė.

Senovinis automobilis, įspūdinga žemę siekianti nuotakos suknelė, ašaros prieš amžinos meilės priesaiką bažnyčioje, jaudinanti ceremonija bei pirmasis vyro ir žmonos bučinys – „Be komentarų“ kameros užfiksavo viską, kas įdomiausia TV3 žiūrovams.
„Buvau labai rami nuotaka, iki tol, kol man suskambo mobilusis telefonas ir išgirdau, kad nespėjo pagaminti mūsų su Aurimu vestuvinio torto, todėl jo nebus! Po šio skambučio pasidariau tikra nuotaka-siaubūnė“, – šypsosis žiūrimiausio serialo Lietuvoje žvaigždė.

Žinomų aktorių vestuvėse tėvas nuotakos nelydėjo iki altoriaus, svečiai nemėtė ryžių ir pinigų į orą, o jaunieji neleido baltų balandžių į žydrą padangę. Visa tai, pasak I. Norkutės – dėl saugumo.

„Žinot, su balandžiais gali kas nors negero nutikti. Būna, kad ir pinigus mėto, tai gali ir į veidą pataikyti. Nuo visų galimų nelaimingų atsitikimų mes apsisaugojome. Tėvelis prie altoriaus taip pat nevedė, kadangi dar pati paeinu, nors ir vyresnė esu“, – išskirtiniame „Be komentarų“ reportaže juokaus nuotaka.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų