Pereiti į pagrindinį turinį

J. Smoriginą sužavėjo šokėjos E. Straleckaitės kūnas

2012-12-12 20:08
J. Smoriginą sužavėjo šokėjos E. Straleckaitės kūnas
J. Smoriginą sužavėjo šokėjos E. Straleckaitės kūnas / DMN archyvo nuotr.

„Seksualiausia šokėja tituluojamos Eglės Straleckaitės ant parketo demonstruojamos grožybės tiesiog įaudrino internautus. Surinkusi daugiau nei keliasdešimt tūkstančių balsų, ji tik įrodo – milžiniškos simpatijos ne iš piršto laužtos. Ar nuodėmingiausiai apsinuoginusios žvaigždės titulas atiteko tikrai jai? Sužinosite tik laidoje“, – intriguoja laidos „Nuodėmių dešimtukas“ vedėjas Marius Mačiulis.

TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ komisijos pirmininkas aštrialiežuvis Jurijus Smoriginas tikina, kad E. Straleckaitei apsinuoginimai – tinka: „Eglutės ne tik veidelis ir kūnas yra gražus. Ji energetiškai turtinga bei labai talentinga.“

Plastine operacija padidintą krūtinę nesibodinti demonstruoti dainininkė Oksana Pikul, dažniau pusnuogė nei apsirengusi burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė-Fergie, savo iškilumų per daug neslepianti buvusi parlamentarė Inga Valinskienė, tiesioginiame „Šok su manimi eteryje J. Smorigino nurengta dainininkė Asta Pilypaitė, permatoma vestuvine suknele šokiravusi advokatė Svetlana Pronina, itin atvira iškirpte ant podiumo pasirodžiusi tituluota gražuolė Gabrielė Martirosianaitė, viešumoje savo iškilumus pabrėžianti verslininkė Irena Marozienė, scenoje net su apatinį trikotažą primenančiais kostiumais pasirodanti aktorė Ineta Stasiulytė, mini sijonėliu ir gilia iškirpte „Šok su manimi“ žiūrovus pribloškusi garbaus amžiaus aerobikos trenerė Joana Bartaškienė ir vyrams kraują kaitinanti šokėja E. Straleckaitė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų