Klube „Dr.Who“ – rožinės R‘n‘B vibracijos su DJ Zed ir Black B

Klaipėdos naktibaldoms - dvigubai daugiau malonumo su dviem R'n'B stiliaus propaguotojais. Šeštadienį klubą „Dr.Who“ šokdins vakarėlis iš didžiosios „V“ su škotu DJ Zed. Laukiamą svečią apšildys lietuviškose platumose puikiai žinomas DJ Black B.

Nudažyti nuotaikas pastelinėmis spalvomis klubinėtojams padės rožiniai akiniai. Kiekvienas nakties dalyvis stilingą aksesuarą gaus dovanų.

DJ Zed jau kelerius metus reziduoja didžiausiame Škotijos klube „London Nightclub“, o vasaras leidžia saulėtame Kipre - groja klube „The Castle Club“, kuris įvardijamas kaip didžiausias ir prestižiškiausias Viduržemio jūros pakrantės vakarėlių sostine tituluojamame kurorte Ayia Napa.

Škoto vizitinė kortelė - R'n'B, pagardintas stilingo house ritmais. Šis didžėjus grotuvais yra dalinęsis su Pete Tong, Fergie, Mylo ir daugeliu kitų žvaigždžių.

DJ Black B neabejojo, kad kolega DJ Zed įsimylės Klaipėdos naktinėtojus, o pats apie juos atsiliepė itin šiltai. „Pajūrio publika nuostabi, jai savo setus visuomet dedikuoju su malonumu“, - kalbėjo klubų „Pacha“ irt „BarBara“ rezidentas, kurio vakarėlių maršrutai taipogi driekiasi nuo Kipro iki Egipto, Didžiosios Britanijos bei Latvijos.

„Klaipėdiečiai galės įvertinti išties puikią abiejų didžėjų techniką, gebėjimą greitai įkaitinti šokių aikštelę ir nepaleisti publikos iki pat paryčių“, - žadėjo organizatoriai.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių