Pereiti į pagrindinį turinį

Klubo „Kiwi“ savaitgalio vadovas

2009-12-09 11:19
Klubo „Kiwi“ savaitgalio vadovas
Klubo „Kiwi“ savaitgalio vadovas / G.Bartuškos nuotr.

Kaip ir visada „Kiwi“ skuba į pagalbą bei pristato nenuobodaus laisvalaikio renginių planą, kuriame šį kartą nors gretinasi labai skirtingi veidai, tačiau visus juos vienija muzika.

Naują renginių ciklą pradės Džordana Butkutė

Tikra staigmena laukia šį penktadienį (gruodžio 11 d.). Pirmą kartą klube „Kiwi“ bus surengtas naujojo ciklo „Kiwi Klasika“ pasirodymas, kurio metu savo geriausius kūrinius gyvai atliks kone legendinė Lietuvos dainininkė Džordana Butkutė.

Šią renginių seriją „Kiwi“ organizatoriai inicijavo tęsdami savo pažadus klaipėdiečiams pateikti kuo didesnę muzikos įvairovę. Taip siekiama sulaužyti bet kokias ribas tarp muzikos.

„Per tris mėnesius trukusį rudens sezoną pristatėme neįtikėtiną įvairovę garsų nuo absurdiško popso iki intelektualaus techno, - teigė klubo atstovai, - Tačiau tokiems atlikėjams kaip Džordana Butkutė reikia atskiro dėmesio, nes tai ne vien muzika, bet ir grynų gryniausia estrados istorija. Kažkas panašaus į lietuvišką Michael Jackson, apipintą skandalais, nuopuoliais ir neįtikėtinomis sėkmės istorijomis.“

Būtent tam ir buvo sumanyta renginių serija "Kiwi Klasika". Į koncertą tikimasi pritraukti ne tik jaunąją publiką, kurią būtina supažindinti su laiko patikrintomis muzikinėmis žvaigždėmis. Organizatoriai viliasi, jog penktadienio koncerto neaplenks ir brandesnė publika, kuriai Džordanos dainos kvepia tikra nostalgija ir sentimentais.

Kas numatoma kitiems ciklo „Kiwi Klasika“ renginiams organizatoriai neatskleidė, tačiau patikino, jog tai bus tikrai neeilinis sugrįžimas į klubinę sceną.

Įėjimas penktadienį iki 23 val. nemokamas. Vėliau - 10 litų.

Šokdins du broliai

Prie didžėjaus pulto „Ritmo“ salėje šeštadienį atsistos du tikri broliai - Marius Ivanoff ir BenBen. Tiesa, pastarasis nėra tiek žinomas kiek jo šeimos narys, tačiau tai beveik neturi reikšmės, nes jaunatviško ekspresyvumo jam tikrai netrūksta.

BenBen (tikras vardas ir pavardė - Benas Ivanovas) ne tik didžėjauja, bet ir užsiima muzikos kūryba. Nors ilgas savo skambesio paieškas pradėjo jau prieš kelerius metus, tik visai nesenai nusistovėjo jam patrauklus stilius, kuriame varijuoja tamsia, gyva energija pulsuojanti techno ir house muzika.

Visa tai atsisipindi ir BenBen kūryboje, kurią jau pastebėjo užsienio muzikos įrašų leidyklos. O štai jau sausio mėnesį amerikiečių "Teggno Records" turėtų išleisti debiutinį jo albumą.

Neverta abejoti, jog Beną įkvėpė jo brolis, žinomas lietuviškos klubinės scenos didžėjus Marius Ivanoff. Jo pristatinėti daug nereikia, nes šioje sferoje jau sukasi daugiau nei 10 metų. Savo karjeroje Mariui yra ne tik tekę groti įvairiausiuose Lietuvos ir užsienio klubuose ar apšildyti žinomus pasaulinio garso didžėjus, bet ir organizuoti tiek vakarėlius, tiek šokių muzikos festivalius.

Įėjimas šeštadienį iki 23 val. nemokamas. Vėliau - 10 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų