L. Lohan gresia nemalonumai dėl neatvykimo į reabilitacijos centrą

Skandalingajai JAV aktorei Lindsay Lohan gresia nauji teisiniai nemalonumai, kai ji neatvyko į vieną reabilitacijos centrą Kalifornijoje, kur žvaigždė teismo nurodymu turi atlikti terapijos kursą, penktadienį pranešė žiniasklaida.Vietos žiniasklaida citavo Santa Monikos miesto prokurorą Terry White (Terį Vaitą), kuris sakė, kad L.Lohan pažeidė jai nustatytas bandomojo laikotarpio sąlygas, praleidusi vos kelias minutes jos pačios pasirinktame reabilitacijos centre.

„Panelė Lohan pažeidė bandomojo laikotarpio taisykles - bent jau tiek yra aišku“, - T.White'as sakė dienraščiui „The Los Angeles Times“, pridūręs, kad jis tiksliai nežino, kur dabar yra aktorė.

L.Lohan neatvykimas vainikavo dar vieną keistų nutikimų dieną jos tebesitęsiančioje teisinėje sagoje.

Iš pradžių tikėtasi, kad L.Lohan ketvirtadienį atvyks į reabilitacijos centrą Niujorko valstijoje, tačiau ji persigalvojo, nes toje įstaigoje neleidžiama rūkyti. Tuomet aktorė išvyko į kitą kliniką Niuport Biče į pietus nuo Los Andželo.

Los Andželo aukštesniojo teismo teisėjas Jamesas R.Dabney sutiko paskutinę minutę L.Lohan advokato Niujorke Marko Hellerio pateiktą prašymą, sakydamas, kad jis „veikiausiai atitinka“ prokurorų pageidavimus.

Tačiau T.White'as pareiškė, kad toks žingsnis buvo „itin netinkamas“. Vėliau paaiškėjo, kad L.Lohan reabilitacijos centre išbuvo tik kelias minutes ir vėl išvyko, praneša vietos žiniasklaida.

Kaip praneša garsenybių naujienų portalas TMZ.com, L.Lohan bus nurodyta suimti, jeigu ji neatvyks į pasirinktą reabilitacijos centrą iki penktadienio ryto.

26 metų aktorei kovą taip pat buvo nustatytas dvejų metų bandomasis laikotarpis, kai ji nepaneigė, bet ir nepripažino savo kaltės dėl automobilio avarijos Santa Monikoje pernai birželį.

L.Lohan skirta 30 valandų viešųjų darbų, kuriuos ji galės atlikti Niujorke, kur dabar gyvena, taip pat dalyvauti 18 mėnesių trukmės psichoterapijos programoje.

Pernai birželį L.Lohan vairuojamas automobilis „Porsche“ susidūrė su sunkvežimiu Ramiojo vandenyno pakrantės greitkelyje. Iš pradžių ji tvirtino buvusi to automobilio keleivė, tačiau vėlesnis tyrimas parodė, kad ji vairavo.

Aktorei dažnai tekdavo stoti prieš teismą nuo 2007 metų, tačiau jai nuolat pasisekdavo išvengti laisvės atėmimo, išskyrus incidentą, kai ji praleido už grotų 87 minutes tų metų lapkritį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių