L. Pačkauskas: sportuoti su rankšluosčiu sunkiau nei kilnoti kėdę

Vargu, ar dainininkas ir prodiuseris Lukas Pačkauskas, ne vienus metus sėkmingai besisukantis muzikos versle, būtų pagalvojęs, kad jo mintys suksis ne tik apie kūrybą. Dabar Lukas – patyręs snieglentininkų instruktorius, o į klausimą, kas svarbiau − muzika ar sportas, jam atsakyti labai keblu.  TV3 laidoje „Sportuok su mumis“ žinomas vyras nustebins net ir pats save – pademonstruos rytinę mankštą su... rankšluosčiu.

„Nors tikėjausi kažko naujo, juk mankšta ne sporto salėje, o prabangiuose Druskininkų apartamentuose, buvau nustebintas, – po treniruotės prisipažins Lukas. − Čia ne taburetę virtuvėje kilnoti!“ Dainininkui mankšta namie asocijuojasi su labai juokingais vaizdais.

„Galima kilnoti po kilogramą cukraus kiekvienoje rankoje arba po du kilogramus miltų, galima prisigalvoti kitokių juokingų buitinės mankštos būdų“, – įsitikinęs ne tik Lukas, bet ir laidos „Sportuok su mumis“ vedėja Vlada Musvydaitė-Baranauskienė.

Abu sutartinai tikina – sekmadieninė treniruotė bus labai rimta. Tituluota Lietuvos sporto universiteto trenerė Kristina pateiks visą namų mankštos kompleksą, kuris per mėnesį akivaizdžiai pakeičia kūno formas.

,,Treniruotė sunki, intensyvi ir labai efektyvi. Žmonės net neįsivaizduoja, kad paprasčiausias rankšluostis gali virsti puikiausiu treniruokliu“, – tikina Vlada.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių