„Leon Somov&Jazzu“ - laisvalaikio namuose „Nautilus“

Penktadienį nuo 20 valandos laisvalaikio namuose "Nautilus" koncertuos elektronikos ir romantiškos muzikos gerbėjams žinomi atlikėjai - Leon Somov&Jazzu.

Preciziškumas ir romantika - tai pirmieji žodžiai išsprūstantys iš lūpų, išgirdus Leon Somov ir Jazzu. Kad ir kaip atrodytų nesuderinama, tačiau duetas skamba tobulai tiksliai.

Trejus metus džiazo vokalą Londone studijavusi Jazzu spinduliuoja jaunatviška ekspresija ir emociniu maksimalizmu, kurį papildo konkretumas ir dermė sklindanti iš perfekcionisto Leono Somovo.

"Iš pradžių man trūko pasitikėjimo savimi. Po kiekvieno pasirodymo žmonės sakydavo, kad viskas gerai, o man atrodė - atvirkščiai. Su metais pradėjau tikėti, kad jei vis dar dainuoju, tikriausiai kažką turiu", - teigė Justė Arlauskaitė, pasivadinusi Jazzu.

Buvusios "Pieno lazerių" vokalistės ir buvusio "InCulto" nario, garso inžinieriumi vadinamo elektronikos muzikos kūrėjo Leono Somovo dueto rezultatas - rafinuota elektronikos muzika su "žmogiškuoju veidu".

Pagrindinė šio muzikos deserto "suidėtis" -  įmantrūs IDM ritmai, elegantiškos sintetinės melodijos ir švelnus, vasariškas Jazzu balsas.

"Kažkada esu pasakiusi, kad nesvarbu, kaip mano karjera susiklostys, jei būdama senesnė dar turėsiu tūkstantį gerbėjų, kurie vis dar lankysis mano koncertuose, būsiu laiminga", - apie pasikeitimą nuo pat savo muzikinės karjeros pradžios sako hitų "Tik pasilik", "You're My Life", "Without You", "Muzika tu" atlikėja Jazzu.


Šiame straipsnyje: NautilusNautilus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių