Lietuvių knyga apie pergalę prieš vėžį užkariauja kaimynines šalis

Nuo kovo 6 d. kaimyninių Latvijos ir Estijos gyventojai turi galimybę susipažinti su  knyga „77 istorijos apie pergalę prieš vėžį“, Lietuvoje jau pelniusia skaitytojų pripažinimą.

Originalus kūrinys yra skirtas ne tik tiesiogiai su onkologinėmis ligomis susidūrusiems žmonėms ir jų artimiesiems, bet taip pat tiems, kas jaučia pozityvumo bei vilties trūkumą. Leidyklos atstovų teigimu, knyga yra populiari ir tarp žmonių, besidominčių vėžio profilaktika.

Specialiai Latvijos bei Estijos skaitytojams tikrų žmogiškų išgyvenimų rinktinė „77 istorijos apie pergalę prieš vėžį“ buvo išversta į rusų kalbą. Rusišką knygos variantą nuo šiol gali įsigyti ir Lietuvos gyventojai.

Anot leidyklos, išleidusios minėtą knygą komercijos direktoriaus Deivido Budgino, nepaprastas užsienio kolegų susidomėjimas lietuviška knyga buvo staigmena. „Iš tikrųjų buvome nustebę, tačiau džiaugiamės turėdami galimybę pristatyti knygą kaimyninių šalių skaitančiai publikai.  Artimiausiu metu taip pat žadame išleisti anglišką knygos versiją, skirtą Vakarų skaitytojams“ –  ateities planais pasidalino D. Budginas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių