Pereiti į pagrindinį turinį

L.Paksienė save laiko "vriedna bobulencija"

2010-01-27 19:10
L.Paksienė save laiko "vriedna bobulencija"
L.Paksienė save laiko "vriedna bobulencija" / Andriaus Vaitkevičiaus (BFL) nuotr.

Šį ketvirtadienį „Nuodėmių dešimtukas“ rinks Lietuvos moteris, kurioms už gyvenimą su jų garsiais vyrais reikėtų pastatyti paminklą.

Jolanta Uspaskich, Inga Valinskienė, Kristina Brazauskienė, Laima Paksienė ir net Henriko daktaro žmona Ramutė - ne tik šios moterys yra neabejotinas kantrybės, tolerancijos ir pasiaukojimo pavyzdys. Tiesa, ne visi laidos herojai sutinka, kad jų žmonos yra vertos paminklo.

Štai Žilvinas Žvagulis, išgirdęs laidos temą, patikino, kad jam priskiriamos nuodėmės - lėbavimai, lošimas, gal net neištikimybė - yra visiškai svetimos. „Na, žinot, kaip Lietuvoje yra - jei vyras blogas, vadinasi, žmona kalta, - atsidus Irena Starošaitė, - Bet mano vyras geras“, - suskubo pridurti moteris.

O Laima Paksienė paprašė: „Kai darysit laidą apie "vriednas bobulencijas", tuomet man paskambinkit. Tai mano Rolandui reikia statyti paminklą už gyvenimą su manim.”

Užtat Viktoras Uspaskichas iškart sutiko, kad jo Jolantai ir visiems artimiesiems tikrai reikia pastatyti paminklą už tai, ką jiems reikia iškęsti gyvenant su nuolat puolamu politiku.

Visa tiesa apie tikrą ir tariamą garsiausių Lietuvos šeimų blizgesį ir garsių vyrų nuodėmes „Nuodėmių dešimtuke“ - rytoj 19.40 val. per TV3.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų