Pereiti į pagrindinį turinį

M. Wizard: iliuzionistas – tai ne prostitutė

2013-05-10 19:24
M. Wizard: iliuzionistas – tai ne prostitutė
M. Wizard: iliuzionistas – tai ne prostitutė / BTV nuotr.

Šį savaitgalį BTV laidoje „Sekmadienio rytas„ lankysis iliuzionistas, tarptautinių konkursų laureatas, knygos „Kaip pradanginti dramblį ir kiti nesudėtingi triukai“ autorius Mantas Žmuidinavičius.

Rubrikoje „Pusryčiai su žvaigžde„ M. Žmuidinavičius gamins patiekalą „Linksmieji laiveliai“. „Maisto gaminimas man yra kaip meditacija, kaip pramoga, tuo labai džiaugiuosi", - apie atrastą hobį pasakos žinomas vyras.

Iliuzionisto profesija, kaip ir pačių magų atliekami triukai, daugeliui atrodo gana keistas, o gal ir ne rimtas užsiėmimas. Tačiau laidos vedėjai Astai Stašaitytei – Masalskienei pasiteiravus, kokios tėvų reakcijos Mantas sulaukė, kai jis nusprendė tęsti iliuzionisto karjerą, jis net nemirktelėjęs atsakys: „Iliuzionistas – tai ne prostitutė. Tai nebuvo jiems ko stebėtis labai. Aš normalų darbą turėjau, kurį dirba dauguma žmonių. Antras dalykas, aš labai norėjau studijuoti. Aš baigiau filosofiją, po to baigiau antrą aukštąjį  - psichologiją Vilniaus universitete. Jie matė, kad aš norėjau studijuoti, bet tos studijos buvo reikalingos mano darbui. Mano darbe taip pat yra daug psichologijos. Jausti žmogų, jausti publiką – be galo svarbu."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų