„Muzikuojantis keltas” atsisveikins J.Šeduikytės koncertu

Atsisveikindamas iki kitos vasaros Lietuvos uostamiesčio festivalis ant vandens „Muzikuojantis keltas” kviečia pasiklausyti Jurgos Šeduikytės dainų.

Su jomis rugpjūčio 14-ąją romantiškas, dvelkiantis gaiva bei nostalgija festivalis išplauks į paskutinę šios vasaros muzikinę kelionę Kuršių mariomis.

Birželio mėnesį pakvietęs į svajingus ir jaukius muzikinius susitikimus su geriausiais Lietuvos atlikėjais, „Muzikuojantis keltas” sulaukė didžiulio klausytojų susidomėjimo – devyni labai skirtingi savo nuotaika ir muzikiniu stiliumi koncertai Kuršių mariomis plaukiančiame laive traukte traukė romantikos ir nuoširdumo pasiilgusias širdis, džiaugėsi festivalio rengėjai iš uostamiesčio bendrovės „Promo plius“. Skambančios Kuršių marių bangos, betarpiškas Andriaus Mamontovo, Ingos Jankauskaitės, Mariaus Jampolskio, Rūtos Ščiogolevaitės, „Sare Roma” ir kitų kelte koncertavusių atlikėjų bendravimas su publika, abejingų nepaliekantis pajūrio gamtos grožis ir nepakartojami saulėlydžiai – tai buvo prieinama kiekvienam, pasirinkusiam šią vasaros festivalio ant vandens pramogą.

„Muzikuojantis keltas” jau ketvirtus metus iš eilės sėkmingai puoselėja Klaipėdos – kaip jūrinio miesto savitumą bei kuria naujas marinistines muzikinės kultūros tradicijas, prisideda prie kultūrinio turizmo pajūryje skatinimo ir plėtros. Festivalyje koncertuojantys žymiausi Lietuvos atlikėjai nuoširdžiai džiaugiasi ir visada laukia išskirtinės galimybės su savo gerbėjais susitikti ant kelto denio, kur gamtos apsuptyje muzikiniam pokalbiui drąsiau veriasi širdys ir pulsuoja teigiamos emocijos“, – teigė festivalio organizatorės bendrovės „Promo plius“ atstovė Mindvilė Kaušpėdaitė.

Šį šeštadienį 20 val. festivalį vainikuos vienos ryškiausių Lietuvos dainininkių J.Šeduikytės akustinis gyvo garso koncertas.

2005-aisiais savo solinę karjerą pradėjusi Jurga laikoma viena populiariausių ir geriausių visų laikų Lietuvos dainininkių, kuri savo šalyje laimėjo beveik visus įmanomus apdovanojimus – geriausios atlikėjos, geriausio albumo, geriausios metų dainos, geriausio debiuto, populiariausios dainos ir kitose nominacijose. Ji taip pat nuskynė pačius prestižiškiausius apdovanojimus, kokius tik yra gavę Lietuvos atlikėjai užsienyje. 2007-ųjų rudenį Miunchene vykusiuose MTV Europos muzikos apdovanojimuose Jurga apdovanota geriausios Baltijos šalių atlikėjos statulėle, prieš tai tų pačių metų vasarą ji laimėjo Baltijos dainų festivalio Švedijoje Didįjį prizą.

Į šios vasaros jau paskutinę muzikinę kelionę keltu „Kintai” vasaros festivalis ant vandens kviečia visus, nebijančius svajoti bei atsiverti muzikai, pasiilgusius tikrų jausmų ir užburiančio pajūrio gamtos grožio. Ypatingo skambesio akustiniame J.Šeduikytės koncerte ant „Muzikuojančio kelto” denio susipins harmoningos melodijos ir dainuojamajai poezijai artimos dainininkės eilės.

„Muzikuojantis keltas“ išplaukia iš Senosios Smiltynės perkėlos, Kruizinių laivų terminalo. Bilietai į J.Šeduikytės koncertą – po 79 litus. Jie platinami visose „Bilietų pasaulio“ kasose, o dvi valandas iki koncerto parduodami mobilioje kasoje Senojoje Smiltynės perkėloje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių