Pereiti į pagrindinį turinį

Radžiui tinkamiausios žmonos ieško net Merūnas

2012-07-20 13:33
Radžiui tinkamiausios žmonos ieško net Merūnas
Radžiui tinkamiausios žmonos ieško net Merūnas / Algirdo Kubaičio (BFL) nuotr.

Tik paskelbus atranką į naująjį LNK šou „Radži ieško žmonos“,  televiziją užplūdo merginų anketos. Būsimos nuotakos vilioja Radži meiliais žodeliais ir siunčia nuotraukas su bikiniais iš pliažo, su širdutėmis rankose ar virtuvėje prie puodų – kiekviena bando parodyti savo pranašumą.

„Jis pasakiškas gražuolis, tikras svajonių princas“, - rašo Danutė.

„Radži man patinka nuo pirmo pasirodymo televizijoje. Teko užkulisiuose su juo susitikti, gyvai pamačiusi nuomonės nepakeičiau“, - motyvaciniame laiške dėsto Ernesta.

Tarp nuotakų kandidačių – ir vienos garsiausių projekto „Lietuvos balsas“ dalyvių Valerijos Iljinaitės anketa. Stipriu balsu visus sužavėjusi 17-metė panevėžietė buvo operos solisto Merūno mokinė ir jai teko garbė „Lietuvos balso“ scenoje dainuoti su pačiu Aleksandru Rybaku.

Paklausta, kodėl nori tapti Radži žmona, Valerija šypsosi: „Merūnas piršliauja“.

„O ką, - sako Merūnas – Radži pažįstu jau septynerius metus, jis labai nuoširdus žmogus. Kai nuvažiuoja stogas, jam paskambinu, pasikalbame. Jam reikia stiprios asmenybės šalia, kad jį suimtų į nagą. Valerija – užsispyrusi ir atkakli, būtų gera Radžiui žmona. Ir Radžis ją užsiaugintų tokią, kokią nori“.

„Jauna žmona – privalumas, - dėsto Merūnas. – Erika už mane šešeriais metais jaunesnė, ir Radžiui siūlyčiau turėti jauną žmoną“.

Valerija vardija radžio privalumus: „Charizmatiškas, įdomus, iš Panevėžio, kaip ir aš. Esame net dainavę kartu. Pažįstu jį nuo “Kelio į žvaigždes„ laikų. Be to, galėtumėme įkurti šeimyninį duetą ir koncertuoti kartu“.

Be to, balsingoji dainininkė prisipažįsta, vilioja ir Radži pažadai – gyventi aukso rūmuose ir maudytis pieno voniose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų