„Švieski man vėl“ su Stasiu Povilaičiu

Kai Stasys Povilaitis uždainavo dabar visų žinomus žodžius "švieski man vėl", jo žvaigždė įsižiebė itin ryškiai ir niekada nenusileido.

Šeštadienį nuo 22 valandos kokteilių bare "BarBar'a" koncertuos nepailstantis Stasys Povilaitis. 63 metų dainininkas bus reklamos nereikalaujančio vakarėlių ciklo "Diskoteka" vinis.

"Kvepia pušynai, kvepia šilojai...", "Vėl, švieski man vėl. Dainoj sugrįžta laimė, dainoj sugrįžta...", "Čigonės akys mane vilioja. Čigonės akys man širdį spaudžia...", "Tik rytoj tau ištarsiu aš sudie. Tik rytoj neapgauk ir vėl, širdie...",  "Jau sudeginai tu, tu, tu. Netgi viltį sugrįžti.Viskas buvo ne taip, ne taip. Viskas buvo netikra...."

Šiuos S.Povilaičio atliekamų dainų priedainius, kurie skambės "Diskotekos" vakarėlio metu, mintinai moka tūkstančiai klausytojų.

"Diskoteka"  – išskirtinis vakarėlis su išskirtine nuotaika ir geriausiais prisiminimais iš tų laikų, kai negalėjom "tūsintis" pagal žymių DJ "miksus", neturėjome naktinių klubų, eidavome į diskoteką su plačia šypsena ir nuostabia nuotaika.

Šeštadienio vakarą taškysis ir šampano purslai, nes "Diskotekos" metu savaitę anksčiau gimtadienį, nebijodamas prietarų, švęs kokteilių baro "BarBar‘a" įkūrėjas ir pagrindinis "Diskoteka" sumanytojas – Rimvydas.

S.Povilaitis jau seniai nebelyginamas nė su vienu lietuviškosios popmuzikos dainininku, tik kartais nedrąsiai tapatinamas su legendiniu Frank Sinatra.

– Beje, ar jums priimtina, kai greta Stasio Povilaičio vardo rašomas žodis "žvaigždė"?

– Augome kitu laikotarpiu. Dabar visi yra žvaigždės. Net nesinori vadintis žvaigžde, daugelis vos žingsnį žengė, ir jau žvaigždė. Pažiūrėkite į visus realybės šou. Todėl man nelabai smagu, kai šalia mano vardo rašo žodį žvaigždė. Mano vardas ir pavardė daugeliui gerai žinomi. Žmonės patys gali suprasti, kas esu, – teigia Kaune gimęs ir Palangoje gyvenantis dainininkas.

– Tas kas yra Stasys Povilaitis?

– Visų pirma – dainininkas ir menininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių