„Triumfo arkoje“ liko tik šeši dalyviai

LTV „Triumfo arkos“ ketvirtfinalio antrojoje laidoje išaiškėjo, kad toliau konkurse dalyvauja ir į pusfinalį keliauja Ona Kolobovaitė, Joana Gedmintaitė, Mindaugas Rojus, Kristina Zmailaitė, Marta Lukošiūtė ir Diana Tiškovaitė.

Du dalyviai - Kęstutis Alčiauskis ir Andrius Apšega - paliko konkursą. Tiesioginėje transliacijoje LRT klube viešėjo operos solistas Jonas Jocys. Paklaustas, kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti operos dainininkai, jis atsakė: „Kaip ir kiekvienas muzikas ar dainininkas, turi gerai valdyti savo instrumentą. [...] Kas turi gerą instrumentą, dainuoja gerai iki pat senatvės. [...] Pirmiausia reikia išmokti gerai dainuoti.“

Komisija šeštadienį daugiausia balsų skyrė O. Kolobovaitei (38), J. Gedmintaitei (32) ir Kristinai Zmailaitei (30). Nepalankiausiai ji įvertino Andrių Apšegą (16) ir Dianą Tiškovaitę (18).

Laidoje daugiausia žiūrovų simpatijų pelnė J. Gedmintaitė (1434), Mindaugas Rojus (1017) ir O. Kolobovaitė (961).

Susumavus dvi ketvirtfinalio laidas išaiškėjo lyderių trejetas: Ona Kolobovaitė (pirmoji vieta), Joana Gedmintaitė (antroji vieta) ir Mindaugas Rojus (trečioji vieta). O iš konkurso pasitraukė Kęstutis Alčiauskis (septintoji vieta) ir Andrius Apšega (aštuntoji vieta).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių