Pereiti į pagrindinį turinį

TV1 pavasaris – su kriminaliniu prieskoniu

2012-03-01 16:54
TV1 pavasaris – su kriminaliniu prieskoniu
TV1 pavasaris – su kriminaliniu prieskoniu / LNK nuotr.

Koks pavasaris be intrigos? Moterims rodantis kanalas TV1, kurį myli ir vyrai, pavasarį pasitinka ne tik romantiškomis vokiečių ZDF dramomis, nauju britų serialu „Laukinis gyvenimas“, bet ir gaiviu detektyvinių filmų lietumi.

TV1 žiūrovės dievina detektyvus, ir jos tik vienos žino, kodėl. Pavyzdžiui, detektyvų karalienė Agata Kristi kaip ką nužudyti sugalvodavo beplaudama indus -  ji taip nekentė šio užsiėmimo.

Kovo 11-ąją „Sekmadienio romantikos“ rubrikoje startuoja naujas filmų ciklas iš vokiečių televizijos ZDF kolekcijos. Čia – net 30 romantiškų filmų iš kolekcijų  „Vasara... Paryžiuje, Marakeše, Long Ailende, Keiptaune“, „Barbara Wood“, „Charlotte Link“, „Katie Fforde“ ir „Bastei Collection“.

Balandį TV1 eteryje startuoja naujas serialas „Laukinis gyvenimas“ („Wild at Heart“), kuris Didžiojoje Britanijoje dėl neblėstančio populiarumo rodomas jau šešerius metus,  2012 pasirodo jau šeštasis jo sezonas, kurį didžiausia britų komercinė televizija ITV transliuoja geriausiu laiku. Afrikoje nufilmuota britų veterinaro šeimos gyvenimo drama stebina savo sėkme – rodos, serialas „apie žvėrelius“ dar niekada nebuvo toks įdomus.

Amerikiečiai buvo pagaminę savo „Laukinio gyvenimo“ versiją ir veterinarą su šeima į tolimąją Afriką išsiuntę iš Niujorko. Tačiau jo kolegai veterinarui iš Bristolio pasisekė labiau – jis juodajame žemyne darbuojasi iki šiol.

Matyt, britai turi savo serialų kūrimo paslaptį. Nors britų aktorių darbas Afrikoje ir pavojingas, per šešerius metu su gyvūnais būta tik vieno tragiško įvykio – žaibas nutrenkė visos kūrybinės grupės numylėtinę žirafą. Ji buvo unikaliai prisirišusi prie kūrybinės grupės ir turėjo vieną keistą aistrą -  nuolat bandydavo visu savo ūgiu įlįsti į grimerinės vagonėlį.

Kalbant apie populiarius serialus, nereikėtų pamiršti TV1 eteryje karaliaujančios „Liežuvautojos“, kurią dievina net didžiausios pramogų pasaulio žvaigždės – tokios kaip Victoria Bekham ar pagrindinis „Mentalisto“ aktorius Simonas Bakeris. Ketvirtąjį sezoną apie liežuvautoją, kuri viską žino apie visus ir tai nuolat viešina savo tinklalapyje, TV1 rodys nuo balandžio 22 dienos.

Šeštadieniais ir sekmadieniais nuo 18 val. TV1 žiūrovų lauks net trys detektyviniai serialai. Vakarą pradės ketvirtasis „Čako“ sezonas, tai – linksmas serialas apie Čaką, paprastą vaikiną, dirbusį prekybos centre ir netyčia sužinojusį visas JAV specialiųjų tarnybų paslaptis.

Nuo to laiko jo galva – superkompiuteris, o jis pats – Jungtinių Valstijų nuosavybė. Po „Čako“, 19 val. ir 20 val. – nauji serialų „Detektyvė Rizoli“ ir „Užribis“ sezonai. Detektyvė Rizoli ir jos geriausia draugė medicinos ekspertė Maura -  nuostabus tandemas, kuris išgliaudo ne vieną sudėtingą žmogžudystės bylą. Kol Rizoli ir Maura tiria bylas Bostone, jų švedė kolegė detektyvė inspektorė Irene Huss nusikaltėlius gaudo Geteborge.

Kieta detektyvė, buvusi Japonijos kovos menų čempionė, yra ir dviejų paauglių dukrų dvynių mama, kurios savo gimdytojai nešykšti išbandymų. Irene Hus personažą sukūrė švedė Helene Tursten, kuri savo rašytojos karjerą pradėjo labai atsitiktinai.

Iš pradžių dirbo medicinos sesele, stomatologe, bet dėl ligos turėjo palikti darbą ir dirbti namuose. Versdama medicinius tekstus, jis pradėjo rašyti detektyvinius serialus, kurie tapo bestseleriais. Naujus detektyvus iš „Irene Hus“ serijos TV1 žiūrovai matys ketvirtadienio vakarais 21 val.

Detektyvų mėgėjų laukia dar vienas malonumas - netrukus TV1 kasdien 20 val. rodys naują serialo „Įstatymas ir tvarka. Specialiųjų tyrimų skyrius“ sezoną. Čia elitinio Niujorko detektyvų padalinio vyrai tiria sunkius seksualinius nusikaltimus.  Visą pavasarį TV1 eteryje toliau tęsis naujausias „Midsomerio žmogžudysčių“ sezonas su naujuoju detektyvu.

Nuotykiai laukinėje Afrikoje, meilės istorijos gražiausiuose pasaulio miestuose, geriausi detektyvai iš JAV, Didžiosios Britanijos ir Švedijos – tai malonumų pavasaris kasdien per TV1.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų