Pereiti į pagrindinį turinį

47-erių M.Bellucci kūnas - vis dar įspūdingas

2011-12-19 13:10
47-erių M.Bellucci kūnas - vis dar įspūdingas
47-erių M.Bellucci kūnas - vis dar įspūdingas / Scanpix nuotr.

Monica Bellucci puikiai atrodo apsinuoginusi keliose naujausio filmo, kuriame ji vaidina, scenose. Filmavimo metu būdama 46-erių, aktorė pagimdė antrą dukrą tik prieš šešerias savaites.

„Matrica: Perkrauta“ filmo žvaigždė nuoga filmavosi filme „A Scorching Summer“ („Rūsti vasara“). Aktorė teigė, kad nusirengti prieš kameras jai nebuvo nejauku, nors filmavimai ir vyko jai svarbiu gyvenimo momentu.

M.Bellucci yra ištekėjusi už Vincento Cassellio. Jie augina dukrą, vardu Deva, gimusią 2004 metais. 2010 m. liepą, tik ką pagimdžiusi antrąją dukrą, Leonie, ji nusifotografavo žurnalo „Vanity Fair“ viršeliui.

Aktorė savo karjeroje niekada nesibaidė filmavimo apsinuoginus. 2002 m., pasirodžius filmui „Nesugrąžinamas laikas“, ji sakė: „Nuogumas manęs negąsdina, nes man nėra nieko gražiau, negu kūnas.“ Kalbėdama apie šį filmą italė teigė, kad kūnas jai yra kaip dar vienas įrankis. „Filmuojant “Nesugrąžinamą laiką„, elgiausi su savo kūnu, kaip su objektu, puiku, kai gali taip elgtis su juo. Kūnas - dalis mano darbo, objektas, kuriuo gali dirbti.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų