Dėl koronaviruso pandemijos atidėtas „Vaikštančių numirėlių“ finalas

Populiaraus apokalipsinio televizijos serialo „Vaikštantys numirėliai“ (The Walking Dead) gerbėjai visame pasaulyje susirūpino, prodiuseriams paskelbus, kad jie nesugebės laiku užbaigti naujausio sezono paskutiniosios serijos dėl... koronaviruso epidemijos.

„Dėl dabartinių įvykių, deja, neįmanoma užbaigti „Vaikštančių numirėlių“ 10-ojo [sezono] finalo – taigi, dabartinis sezonas baigtis savo 15-ąja serija balandžio 5 dieną“, – sakoma televizijos AMC „Twitter“ žinutėje.

„Planuotas finalas pasirodys vėliau šiais metais kaip speciali serija“, – pridūrė AMC.

Pagal viena komiksų knygelę sukurtas serialas „Vaikštantys numirėliai“, vaizduojantys zombių apniktas postapokalipsines Jungtines Valstijas, yra vienas sėkmingiausių serialų per JAV kabelinės televizijos istoriją. Per savo ilgą rodymo laikotarpį jis ne kartą yra pasiekęs žiūrimumo rekordų.

Kadandi nėra žinoma tiksli data, kada bus parodyta paskutinioji serialo dalis, kai kurie gerbėjai tūžo, bet dalis taip pat įžvelgė likimo ironiją.

Dėl koronaviruso pandemijos daugiau kaip pusei amerikiečių šiuo metu taikomas vienokios ar kitokios formos karantinas, ir niekas tiksliai nežino, kad gyvenimas grįš į įprastas vėžes.

„Tai virsta dokumentika, vertinant dabartinę planetos padėtį“, – sakoma vieno gerbėjo tviterio žinutėje.

„Ši apokalipsė – visiškas šlamštas“, – parašė kitas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Deividas

Deividas portretas
Labai gaila kad tėra 10 sezonu, labai nudziugčiau, jeigu sukurtų dar kokius 2 sezonus
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių