E. Mildažytė pristatė filmą apie tris partizanus

Grįžti į straipsnį

Aukštaitis

Aukštaitis portretas
Julijona-Laimute iš Aukštaitijos,būti nemąstančiu zombiu,garbinančiu Landsbergių giminę,yra daug blogiau nei būti troliu ar tuščiagalviu. Savo giminės "barzdų-kelnių" neprimesk kitiems.Uostyk pati.

Ona

Ona portretas
Dar viena išverstakailė.Dėl populiarumo ir velnią šlovinantį filmą sukurptų,jei šiuo metu jis būtų madingas politikų lūpose.O iš purvino padaryti baltą ir atvirkščiai,jau tapo dabartinių politikų ir parsiduodančių žurnalistų EGO.Nesvarbi jiems istorinė tiesa,nesvarbu sąžinės švara,svarbu-"politinė mada",duodanti dar ir pelną.Bijau ir saugausi tų,kurie keičia kailį ir "idėjas" pagal tai,kad tai šiuo metu jam ar jai NAUDINGA.

Julijona -Laimute is Aukstaitijos

Julijona -Laimute  is  Aukstaitijos portretas
Dzukeli,(jei nesi trolis), manau pasiklydai savo mintyse. Landsbergiu gimine Lietuvoje - tai patys sviesiausi, garbingiausi zmones pasaulyje. O tu "dzukeli" turbut kalbi apie savo gimine, su primyztom barzdom -kelnem, ns is tavo protavimo matosi esi tusciagalvis

O

O portretas
Kur šuo?

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Ta Mildažytė faina "boba", prieš kiek tai metų pristatinėjo ir garsino Tarybinės valdžios partizaną, manau kovojusį ir prieš miško brolius ir ne vieną, galimai nupylęs, Kostą Kauką, nes netgi atkūrus Nepriklausomybę vis dar gaudavo(a) apdovanojimus iš kaimynų Rusų. Prieš nominaciją, Žvejų kultūros namuose, skambinau ir kalbėjau su Mildažyte, tai ji su Kostu K.ant scenos dar susuko suktinuką. Dabar Mildažytė liaupsina priešingybę ir vėl šoks suktinį? Gal ir gerai, reikia gyventi draugiškai, ne kaip senis Landsbergis, anksčiau dėkojo rusams už išvadavimą, dabar, pataikaudamas amerikonams ir norėdamas(?) sukelti karą, vadina okupantais, "rusai puola" ir t.t.

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Na ir ožys savo primyštą barzdą atnešė, garbėtrošką visai prie žemės riečia.

Bosas

Bosas portretas
Idejiniai zmones...gaila,kad nuo 1945 m buvo banditai..

Galerijos

Daugiau straipsnių