J.Stathamas į savo restoraną vilios neįprastais patiekalų pavadinimais

Veiksmo filmų žvaigždė Jasonas Stathamas, išgarsėjęs vaidmenimis veiksmo juostose „Transporteris“, „Lok, stok arba šauk“, „Vagišiai“, su kolega aktoriumi Vinnie Jonesu atidaro savo greito maisto restoraną. Nekreipdami dėmesio į tai, jog sveiko maisto šalinininkai visaip kaip tik išgali skelbia apie skrudintų bulvyčių žalą, vyrai žada įrodyti, kad superžvaigždėmis tampama ne tik griaužiant salotų lapus.

„Pažiūrėkite į mane – mylimiausias mano patiekalas yra ant žarijų keptas steikas su daug daug įvairiausių padažų ir bulvytėmis, nuo kurių vis dar laša aliejus. Noriu pasakyti, kad gali valgyti ką tik nori, bet svarbiausia yra daug judėti. Kasdien sportuoju, todėl neturiu nei gramo lašinukų“, - giriasi Holivudo žvaigždė.

Kol kas viešai neskelbiama, kur bus įkurtas mylimiausių režisieriaus Guy Ritchie aktorių restoranas ir kaip jis vadinsis, tačiau jau dabar J.Stathamas ir V.Jonesas neslepia, jog klientus vilios ne tik savo pavardėmis.

„Patys aktyviai dalyvausime restorano reikaluose, kartais net sukiosimės virtuvėje. Jau esame sugalvoję juokingus su filmais susijusius patiekalų pavadinimus, prie kurių visiems norintiems galėsime pasiūlyti ir kasdienės mankštos patarimus“, - apie naujos veiklos užmanymus pasakoja J.Stathamas.


Šiame straipsnyje: Stathamas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių