Kaip senjorams gyventi toliau?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
O kam tiems senjorams išvis gyventi ? Atidirbote tėvynei Lietuvai - ir gaiškit sau. Ir Sodrai mažiau vargų..... Aš, pavyzdžiui, dirbau nuo 1972 metų, o užskaitė tik nuo 1994 metų....

Pensininkas

Pensininkas portretas
Esu 67 metų pensininkas ,jokiom ligomis nesiskundziu,todel sakyti kad visi vyresnio amziaus žmonės yra ligoti, negalima.Taciau visą bėda kad pensijos mazos, o taip problemų nera.Reikia nuo jaunų dienų gyventi tvarkingai,sveikai kiek galima ir nebus problemų senatveje.Darbo reikia dar tokiem žmonėm,uzteks tada ir pensijos,bet nenori vyresnio žmogaus,cia visa beda.

Jonas

Jonas portretas
Manau pensininkams reikia prašyti kitų šalių ,Europos sąjungos pagalbos, gal Europos sąjungos kitose salyse esančiuose seneliu,slaugos namuose būtų geriau ,manau galima prašyti pagalbos,kad gelbetu senus žmones nuo genocido.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Kaip gyventi is 162,-€ pensijos.Jeigu būtų didesne pensija ,butu kitaip gyvenama.Nereikėtu verkšlenti,ko prireiktu nusipirktum ar tai paslaugas ,ar tai to ,ko reiktu.Turi pinigų , nėra problemų.

Artūras

Artūras portretas
Miega ant pinigų maišų ir verkia...

Seimūnų

Seimūnų  portretas
Amžiaus vidurkis , tai te paroda pavyzdį, o dalį pensijos skirti pabėgėlių naudai. Būt kilnų.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Visas Lietuvos senjoras į vištides.

uztat

uztat portretas
ir emigruoja

O kaip LT senjoram gyvent? A!

O kaip LT senjoram gyvent? A!  portretas
Ar nors kas pagalvojat! Pensijos mažos nesvarbu kad ir 40 metų stažą turintiems, kas čia yra gaut 300 eurų. Susimoki mokesčius, nusiperki vaistų , o maistui ir avalinei nebelieka. Arba pirkt avalinę ir kokį rubelį iš skuduryno, arba maisto iš maximos nukainuoto . Koks čia gyvenimas pensininkam Lietuvoj, o gyviem kapų nėra.

Galerijos

Daugiau straipsnių