Nelės Paltinienės antrininkė dirba taksiste Londone

Londono lietuviai netenka žado, kai, išsikvietę minikebą, už vairo pamato besišypsančią legendinę estrados žvaigždę Nelę Paltinienę. Kodėl Londone? Juk žinoma atlikėja pasakoja, kad su vyru gyvena Vokietijoje. O kodėl ji vairuoja taksi?

Rima Grabliauskienė nuo pat jaunystės priprato būti klausinėjama, ar ji nėra ta garsioji Nelė Paltinienė. „Tai prasidėjo 18-os, kai patamsinau ir sugarbanojau plaukus“, - juokiasi Rima, grįžusi į Lietuvą specialiai nusifilmuoti LNK antrininkų konkurse „Gintarinis atspindys“.

Rimai patinka toks dėmesys, nes Nelė - mėgstamiausia jos dainininkė. Ji visada eina į jos koncertus ir perka bilietus pirmojoje eilėje. „Aš užaugau su Nelės dainomis - prasmingomis, melodingomis. Žaviuosi ir pačia Nele - ji visada graži ir visada jauna“.

Pati Nelė yra atkreipusi dėmesį į Rimą, tačiau neišsidavė, kad gerbėja į ją panaši. Dainininkė tik sykį koncerto organizatorių paklausė, ar jie nepažįstą tos jaunos moters, kuri visada sėdi jos koncertuose pirmoje eilėje.

Rima norėtų kada nors pabendrauti su Nele. Kas žino, gal garsioji dainininkė kada nors Londone atsisės į minikebą, kurį vairuoja lietuvė.

Rima Londone taksiste dirba trejus metus. Ji vairuoja septynvietę „Toyotą“ ir nardo po Londoną retai žvilgterėdama į žemėlapį. Vairuoti taksi ją įkalbėjo draugė lietuvė, taip pat taksi vairuotoja. Įdomiausia tai, kad net trys lietuvės toje pačioje kompanijoje vairuoja taksi automobilius.

„Ir, žinot, net londoniečiai labai nustemba, už taksi vairo pamatę moterį“, - šypsosi N.Paltinienės antrininkė Rima Grabliauskienė, kviečianti žiūrovus į „Gintarinio atspindžio“ konkurso transliaciją balandžio 1-ąją per LNK.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių