Pragarą iškentęs Žemėje (dramatiška istorija)

Grįžti į straipsnį

kazkaip

kazkaip  portretas
ant galo liko politinis kalinys nors is pasakojimu tai kalejo kaip verhmahto kareivis

kazkaip

kazkaip  portretas
ant galo liko politinis kalinys nors is pasakojimu tai kalejo kaip verhmahto kareivis

???

??? portretas
meluoja ponas,kai mano tetos slapta is sibiro pabego i lietuva 1949m,jas greit sueme ir isveze i lageri.matyt sis ponas pardave dusia

lietuvė

lietuvė portretas
Tais laikais žmonės turėjo idealus ir meilę Lietuvai už kurią ir kovojo, o prišiktkelniai ir paprastai išdavikai iki šiol savo bailumą nori pridengti isteriškai klykdami "žydai". Niekuo tie žydai nenusikalto, kad būtų linksniuojami kiekviename žingsnyje, o jei komentatorius griaužia sąžinė, tai jau žegnokitės ar rimčiau gydykitės. Nors vaistų nuo sąžinės griaužimo nėra ir kažin ar kada atsiras.

mauzeris

mauzeris portretas
gaila.

Gal jau užteks apie žydus?

Gal jau užteks apie žydus? portretas
Na pasidarė žydai bizniuką iš savo tautos nelaimės ir galima jau nusiraminti- gal gana knaisiotis vos ne šimtmečio senumo įvykiuose kuriuos jau seniai visi įvertino?

to kazkaip

to kazkaip portretas
permazai tu zydosu isdusino.

tam KAZKAIP

tam KAZKAIP portretas
jei ne žydų išdavystės ir parodymai, kuriuos lietuvius reikia išvežti, suimti ir kankinti, jei ne žydų atsidavimas komunistams, jei ne žydų baisus vaidmuo tardant lietuvius, tai tie keli lietuviai ir nebūtų šaudę (o gal net visiškai lietuviai nedalyvavo žydų šaudyme, tai tik išsigalvojimas ir noras save paversti nukentėjusiais nuo lietuvių), todėl nesvaik čia ir geriau aprašyk, kokias dėmes lietuviams paliko žydai,lenkai, kur tie besislapstantys žydai-išdavikai- komunistai ir jų tarnai? Niekas čia netiki tomis pasakomis, ir laukia, kada patys žydai ims plautis savo dėmes. Pagarba Plechavičiui ir plechavičiukams, reikėjo jiems sudalyvauti vermachto kariuomenėje, tai gal toks šlykštynė lenkas pilsudskis nebūtų įkėlęs kojos į Lietuvą. Ir nėra ko gėdytis vermachto armijos, nes sovietų 16-tos divizijos veikėjai net didžiuojasi, kad joje tarnavo. Taigi, gaila, kad ne vokiečiai okupavo Lietuvą, o tie kirmėlės ruskiai. Atėjus laikui, būtų pasitraukę, bet palikę švarią šalį.

KAZKAIP

KAZKAIP portretas
nebesijaucia pagarbos anei profasistinio perversmo organizatoriui Povilui Plechaviciui nuo Sedos,anei mirusiems ar dar gyviems likusiems plechauciukams.Kazkaip 200 000 lietuviu rankomis issaudytu zydu deme viska nuplauna i nieksybe ir koloboravima su fasizmu.Gal tie isgyvene ir nekalti,bet vargu ar jie didvyriai,nes masines zydsaudystes deme tautai viska nuskandina ir nubraukia i istorijos zemiausia ir juodziausia stalciu.Beje,kodel penciju grazinimui pinigeliu nera,o zydams uz keleto tukstanciu lietuviu atliktas zudynes moka visa TAUTA?gal tegul susimoka zydsaudziu gimines ir isloke artimieji....lyg pagal B.Bradausko issakyta konteksta tiktu ir siam lietuviskos gaujos nieksingumui atlyginti?

Galerijos

Daugiau straipsnių