Rengiamas prof. V. Landsbergio jubiliejui skirtas ekslibrisų konkursas

Grįžti į straipsnį

pensininkė

pensininkė portretas
mes einam žemyn ir žemyn, o jis jau pripažintas šalies valdovas

Romas

Romas portretas
Daugiau nei 90% komentuojanchiu shita straipsni Lietuvos zmoniu sako kad Lansbergis yra Lietuvos prieshas . Ar ne tai yra realibe ? Chia ir atsakimas . Tas zmogus nieko nepadare Lietuvos zmoniu gerovei . Zmones isvazioja is Lietuvos , skursta , algos maziausios Europos sajungoje , kainos aukschiausios . Taip suprantu valdzia jau ir mauzolieju nutare statiti . Kur einam ? I duobe .

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
Lietuvos zmones su nekantrumu laukia ne jubiliejaus,o nustipimo metiniu

:)))

:))) portretas
ar ne geriau rengti graziausio sikpuodzio konkursa?

kaunietis

kaunietis portretas
Kauno diena būk gera išimk šito pasipūtusio susireikšminusio garbėtroškos visatos valdovo persunktą pykčio ir neapykantos Lietuvai mordą.

Aciu landsbergi

Aciu landsbergi portretas
Kad tu vienyji Lietuviu tauta, aciu tau uz laisves vaivorykste ir bezdzioniu raupus, aciu tu uz milijonus lietuviu paliekanciu Lietuva, aciu tau uz Lietuvos Nacionalinio identiteto naikinima!!! Aciu tau uz sunaikinta sunkiaja pramone, atomine ekektrine, Mazeikiu nafta ir Wiliams. Aciu tau uz snaiperius kurie saude i laisves kovotojus. Aciu tau bjaurybe prakeiktas, tikiuosi labai gerai uzsidirbau ir pasislepiai viska toje salyje kur greitu laiku rugsi is cia neatsigrezdamas.!!!

Ačiū

Ačiū  portretas
Ačiū partijai,tėvynei ir seneliui terbaklyniui.Jo laisvė tik dinastijai ir šaikai

Nuomonė

Nuomonė portretas
Koks jis profesorius ,kas jam tą vardą davė,jų senai nebėra.Tai pareigos marksizmo katedroje,už nuopelnus sovietų sąjungai.Ar dabar reikia jį iki gyvos galvos taip vadinti?Tai juk gėda,nėra kuo didžiuotis,kad buvo sovietų prof.

Ačiū

Ačiū portretas
Ačiū Landsbergiui už laisvą Lietuvą

vel

vel portretas
tas bjaurybe pider-fasistasa kurdupelis.

kapsas

kapsas portretas
Vis užmirštate prie profesoriaus vardo pridėti tarybinis, ar taip jo mėgstamas sovietinis, profesorius juk šis išgama garbėtroška Lietuvos respublikoje neprofesoriavo o bu tik LTSR marksizmo-leninizmo katedros profesorius tai ir nevadinkite tuo kuo nėra.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Trūksta žodžių...

Pažiūrėkite

Pažiūrėkite portretas
O karalius nuogas

V. Landsbergis

V. Landsbergis portretas
sukūrė daug ką: Tai tautos supriešinimo mechanizmą, Melo Malūną, Pagarbą Iškrypėliams, ir šiap. Jis toks kūribingas, kad į dvylo jaučio odą jo nuopelnų nesurašytumėm. Labai kūribinga asmenybė.

Onė

Onė portretas
Ale tik kūrėjai nepasišiukšlinkit, čia geras.....

Vieną kartą

Vieną kartą portretas
Nustokite prie šitos šiukšlės pavardės rašyti prof. Jis nesukūrė nieko. Tekstus apie Čiurlionį parašė kitas asmuo, gyvenęs Klivlende. Šis ligonis tik nuplagiavo

Galerijos

Daugiau straipsnių