Jaunystę grąžina gyvačių nuodai ir aukso kaukė

Gyvačių nuodai ir kraujas medicinoje buvo naudojami nuo senų laikų. Šiuolaikiniame gyvenime šios priemonės vis dažniau naudojamos grožiui puoselėti.

Be kai kurių šių jauninimo ir grožio procedūrų garsios Holivudo aktorės neįsivaizduoja savo gyvenimo. Grožio ir sveikatos centro vadovė Genovaitė Ramanauskienė tikina, kad džiaugtis žvaigždės išvaizda gali ir klaipėdietės.

– Kam kosmetikoje naudojami gyvačių nuodai?

– Nervus paralyžiuojantys gyvačių nuodai medicinoje naudojami raumenų atpalaidavimui, skausmo mažinimui. Kosmetikos pramonėje gyvačių nuodais nuspręsta pakeisti botuliną. Kremas su gyvačių nuodais jaunina bei duoda greitesnį efektą nei botulinas, tačiau jis neturi šalutinio poveikio – neparalyžiuoja veido ir išsaugo natūralią mimiką.

Kosmetikoje naudojama tik dalis gyvačių nuodų ir dalis sintetintų analogų. Jie nutraukia cheminę reakciją – nervinio impulso perdavimą į raumenį. Gyvačių nuoduose esama daug amino rūgščių. Jos yra lyg statybinė medžiaga mūsų odai.

– Kraujo nuleidimas senovėje buvo naudojamas kaip gydymo būdas. Dabar į jį atsisuko grožio pramonė. Kaip atliekama ši procedūra?

– Iš žmogaus paimtas kraujo mėginys išsukamas centrifūgoje – taip trombocitai atskiriami nuo kitų raudonųjų kraujo kūnelių. Trombocituose esama tam tikros baltyminės medžiagos, kuri veikia kamienines ląsteles.

Šis kraujo mėginys sumaišomas su specialia krešėjimą stabdančia medžiaga ir sušvirkščiamas į probleminę kūno vietą. Taip  suaktyviname bei  mobilizuojame kamieninių ląstelių darbą. Pradėjusios dalytis jos jaunina odą. Kremas veikia tik viršutinį suragėjusį odos sluoksnį. Pažadinti jį naujam gyvenimui padeda būtent kraujo plazmos injekcijos.

Šis metodas traumatologijoje ir chirurgijoje naudojamas per 20 metų. Plyšus raiščiams ar raumenims į žaizdą įpilamas serumas, praturtintas kraujo plazma. Žaizda labai greitai sugyja. Štai kodėl taip greitai ant kojų pastatomi traumas patyrę sportininkai.

– Kuo kraujo plazma naudinga vyrams?

– Šis metodas efektyviai padeda ir pradėjusiems plikti vyrams. Suleidus kraujo plazmos duodamas didžiulis impulsas plaukų folikulams atsigauti.

– Kiek procedūrų reikia maksimaliam rezultatui pasiekti?

– Efektas matomas jau po poros savaičių. Nors jau po pirmosios procedūros žmogus atrodo nuostabiai. Poveikis jaučiamas gana ilgai. Vidutinio amžiaus žmogui gal pakaktų vienos procedūros per metus, bet geresniam efektui pasiekti siūlomos bent dvi ar trys procedūros.

– Minėjote, kad centre siūlote ir daugiau naujų jauninimo procedūrų.

– Šių metų pasaulio dermatologų suvažiavime vienu efektyviausių  neinvazinių odos atnaujinimo būdų pripažintas odos šveitimas bei drėkinimas vienu metu. Šis aparatas tuo pačiu metu giliai išvalo bei nuo nešvarumų išvaduoja odą, pašalina suragėjusių ląstelių sluoksnį, taip pat sudrėkina ir pamaitina odą.

Procedūra nėra skausminga, nepalieka žaizdelių, nedirgina odos. Jos rezultatai pranoksta deimantinę ar kristalinę abraziją, o poveikis prilyginamas lazerio šlifavimui. Šis būdas tinka bet kokiai odai.

Veidas  atrodo gaivus ir skaistus. Štai kodėl be šios procedūros savo gyvenimo neįsivaizduoja daugelis pasaulio žvaigždžių. Jeigu ją atliksite nors kartą per mėnesį, jūs taip pat galėsite atrodyti kaip žvaigždė.

Manoma, kad po kelerių metų ši procedūra ir kosmetika su ląstelių augimo faktoriais dominuos kaip geriausias būdas odos atjauninimui. Šį aparatą Baltijos šalyse mes įsigijome patys pirmieji.

– Nemažai moterų jau išbandę ir „auksinę“ kaukę. Kuo ji ypatinga?

– Naujausias mokslininkų išradimas – „sumanioji“ aukso spalvos kaukė. Ji padeda pajaunėti, pakoreguoti veido kontūrus ar išspręsti kitą problemą. Veido kontūrus atkartojančios kaukės viduje yra keletas atsikišusių daviklių. Jie nuskenuoja tam tikras veido vietas, o rezultatą siunčia į aparatą. Šis, apdorojęs informaciją, duoda atgalinius impulsus, kurie sprendžia probleminės vietos bėdas.

Tokiu būdu tiesiogiai veikiamos ląstelės: žalingos medžiagos pašalinamos, o naudingos patenka kur kas geriau. Po tyrimų paaiškėjo, kad  kartą per savaitę visus metus šią kaukę naudojantys žmonės pajaunėja 10–15 metų. Šis aparatas atstoja kosmetologą. Jis taip pat veikia gilesnius odos sluoksnius.

– Pasigirsta nuomonių, kad jauninimo procedūros duoda atvirkštinį rezultatą.

– Nebent tada, kai jos atliekamos nesaikingai. Senėjimo neįmanoma visiškai sustabdyti, bet senti reikia gražiai. Šiais laikais galimybės didžiulės, bet nereikia perlenkti lazdos. Prie gražaus išpuoselėto veido turi derėti ir kūno formos, laikysena, ir, be abejo, vidinė būsena. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm portretas
Kiek galima kvailinti tuos kvailius, kurie galvoja, kad sustabdys senejima?????

X

X portretas
Bet kepenys lieka tos pačios.O nuo kvailumo vaistų nėra.O nuo botulino ilgainiui veidas virsta kauke,fui,jau geriau senti natūraliai,ką čia beišvaidinsi.

mergyte

mergyte portretas
gyvaciu nuoduose botulino nera!!! O senti galima ir graziai, tik nereikia apsileisti nei viduje, nei isoreje
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių