2020-ieji: apkabinome Lietuvą ir įsitikinome, kokie puikūs jos žmonės

Grįžti į straipsnį

Gėda JAV pakalikams

Gėda JAV pakalikams portretas
Vergų sielos. Džiūgauja nes okupuoti JAV ir ES diktatūra tapo gyvenimo prasme. Gėda nes gerovės valstybė suprantama kaip tarnystė JAV interesams ir tai vadina partneryste.

Valdas

Valdas portretas
Pilnai pritariu DEGRADACIJA'i. Aplamai, partinė sistema mutavo į kažkokias žiaurias, mafijines, bandos struktūras. Paslauga už paslaugą. Šiaip, atskirai, kaip individų Lietuvoje pilna gabių ir darbščių žmonių. Bet, nepriklausant partijai, jie neturi balso. O, vienas prieš bandą ... ? Protingiausia pasitraukt, nes sutryps.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Valstybės jau nebeturim, bet argi kam tai rūpi? Muziką užsako kas sumoka pinigus, o mes tik įsisavinam - kaip gera vizginti uodegytę, gauti skanėstą, kai tave pagiria.

DEGRADACIJA-30metų -minus 1 milijonas

DEGRADACIJA-30metų -minus 1 milijonas portretas
Na jei Lietuvoje laižai koncervuotą išangę ,tai esi puikus žmogus,jei nesutinki,tai esi vatnikas ir t.t.Lietuvoje niekad nebus santarvės ir vienybės,kuri buvo prieš 30 metų.Su tokia politika,demografija manau tik laiko klausimas,kada Lietuva vėl praras valstybingumą,kas paprastam žmogui darosi visiškai dzin,jie tikrai neis ponų gint.Manau koncervų ir socdemų partijos turėtų būti visikai išformuotos,o jos buvę lyderiai teisiami.Turėtų būt visiškas restartas.....visus buvusius kgb-komunistus von iš valdžios,bet to deja nebus,todel palengva,bet užtikrintai einame į susinaikinimą.

Galerijos

Daugiau straipsnių