Aistros dėl skiepų: kodėl Vudis – griežtai prieš, o Stano visų maldauja skiepytis?

  • Teksto dydis:

Daugybėje renginių ir koncertų dalyvaujantis dainininkas Arvydas Martinėnas-Vudis atviras – jis iki šiol yra nepasiskiepijęs ir to daryti neplanuoja. Tuo metu Stanislavas Stavickis-Stano – šimtu procentų už skiepus.

Šį vakarą, 19.30 val., LNK eteryje startuoja jubiliejinis, jau 10-tasis, „KK2 penktadienio“ sezonas.  Tačiau švęsti nėra kada, nes šalį drasko skiepų baimė ir diskusijos, kaip nuo pirmadienio gyvens tie, kas neturi galimybių paso.

Daugybėje renginių ir koncertų dalyvaujantis dainininkas A. Martinėnas-Vudis bus atviras – jis iki šiol yra nepasiskiepijęs ir neplanuoja to daryti: „Draudimas ir gąsdinimai manyje tik sustiprina tą pasirinkimą“.  Dainininkas neslėps, kad tokią nuomonę suformavo asmeninės patirtys: pasiskiepijęs nuo gripo jis sunkiai susirgo, po skiepo komplikacijų kilo ir jo sūnui. Todėl antrojo sūnaus Vudis neskiepijo ir neplanuoja to daryti.

Skiepytis nesiruošia ir boksininkė Karina Kazarian, kuri tiki, kad „skiepai – tai eksperimentas žmonių sąskaita. Labai norėčiau sutikti žmogų, su juo pasibučiuoti ir susirgti ta liga“. Per visus karantinus taksi vairuotoja dirbusi moteris  tikina prisiklausiusi baisių istorijų apie komplikacijas, kurias patiria paskiepytieji.

Tuo metu Stano – šimtu procentų už skiepus: „Įsigilinkit, pasidomėkit, nebijokit tų visų internetinių nesąmonių. Aš asmeniškai su medicina esu susidūręs prieš ketverius metus turėdamas onkologinę ligą ir tik mokslas, medicina mane ištraukė. Nereikia tikėti šarlatanais, pseudomokslu, kuris dabar sklinda iš visur“. 

Stano pritars ir  Seimo narys Aurelijus Veryga, ir Paulius Saudargas, ne vieną mėnesį savanoriavęs reanimacijos skyriuose, kuriame gydomi COVID-19 ligoniai, ir matęs daug tragiškų istorijų.

Žiūrovai išvys ir įdomų eksperimentą apie galimybių paso naudą: specialusis korespondentas Arnas Švilpauskas išbandė, ar į kavines galima patekti su kolegos ar net kolegės galimybių pasu. Rezultatas – stulbinantis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Todel kad vudis yra muzikas,o visi muzikai,

Todel kad vudis yra muzikas,o visi muzikai, portretas
Turi dauno isigimima??

bob

bob portretas
Stanas siksotas

.

. portretas
Todėl, kad Vudis yra patikimas ir objektyvus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių