Apie seserų santykius: vienos laukia vestuvių, o kitos nesikiša į meilės reikalus

  • Teksto dydis:

Sportiškų sesių Belickaičių ketvertukas tarpusavyje susipyksta dažniausiai tuomet, kai tenka varžytis ir kuriai nors patirti pralaimėjimo kartėlį. Belickų šeimoje šio jausmo lengvai priimti nemoka niekas. Sesės tikina, kad tarpusavyje stengiasi nekonkuruoti, tiesa, lygiuotis į Dalios Belickaitės krepšinio laimėjimus joms lengva tikrai nebuvo.

„Sesės labai lygindavosi su manimi, užkelta kartelė buvo. Dėl to smagu nebuvo. Joms tai tiesiog labai didelis krūvis ir spaudimas, kad jos turi taip žaist, kaip aš žaidžiau. Aš visą laiką joms sakydavau – jūs turit visiškai atsiriboti nuo kalbų. Sakydavau, kad jūs kuriat savo istoriją, savo gyvenimą, ir savo kelią. Dabar mes esam skirtingose srityse, ir viena kitą palaikom. Žinau, kad sesių laimėjimais reikia ypač džiaugtis“, – LNK laidoje „Nuo...Iki...“ šį pirmadienio vakarą, 20 val., atviraus 2TV laidų vedėja ir buvusi krepšininkė D. Belickaitė.

Tiesa, visos keturios pripažįsta – dar vienas gausaus sesių būrio trūkumas – viskuo tenka dalintis. „To nesam gerai išmokusios. Būna, susipykstam ir dėl smulkmenų – dėl suvalgyto sūrelio ar pyragėlio. Kartais susipešam ir dėl drabužių. Mūsų keturios, todėl pasidalinti viskuo, patikėkit, yra nelengva“, – pasakos viena iš seserų Sigita Belickaitė.

Greitai įsižiebiančios, be galo emocingos sesės Belickaitės taip pat greitai moka ir susitaikyti. Visos žino auksinę taisyklę – tereikia prie pyktelėjusios sesės prisiglausti ir atsiprašyti. O štai etnomuzikos chuliganėmis pravardžiuojamos dvynės „Baltos varnos“ neslepia – susipykti joms tenka dažniau nei norėtųsi.

„Tarkim, aš pradedu Mildą mokyt, kaip laikyti riešą, ji groja gitara, arba ji pradeda mokyt, kaip nespaust vokalo dainuojant ir tai vyksta asmeniškai. Nesuprantu kodėl, bet tai yra labiausiai erzinantis dalykas. Net nežinau, ar mes kada nors esam ištvėrusios mokydamos viena kitą ilgiau nei penkias minutes. Pasiekus ribą prasideda: susipykstam, susinervuojam ir išsiskirstom po skirtingus kampus“, – atviraus viena iš „Baltų varnų“ Teresė Andrijauskaitė. Jai antrins ir identiška dvynė Milda. Dėl vaikinų sesės niekada nėra viena kitai patarinėję, šita tema apskritai tabu. „Tai yra tokie asmeniški reikalai. Aš manau, kad gyvenime yra du dalykai, apie kuriuos negalima kalbėti su kitais, nes tai pavojinga – tai asmeniniai santykiai ir asmeniniai finansai“, – sako Milda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių