Pereiti į pagrindinį turinį

Astrologinė prognozė vasario 2–8 dienoms

2013-02-02 06:00
Astrologinė prognozė vasario 2–8 dienoms
Astrologinė prognozė vasario 2–8 dienoms / Shutterstock nuotr.

AVINAS

Periodo pradžioje būsite labai įžvalgūs, sumaniai spręsite savo ir kitų psichologines problemas. Vis dėlto sekmadienis gali apkarsti, jei be savų problemų užsikrausite dar ir svetimų bėdų naštą. Saugokitės gresiančių peršalimo ligų. Kitą savaitę numatomi reikalai, susiję su mokslu, teisėtvarka, užsieniu. Pradėkite nuo realiai įgyvendinamų dalykų. Gali būti, kad prireiks juridinės konsultacijos. Nenumokite ranka į iškilusius neaiškumus. Į paviršių gali iškilti nelegalūs sandėriai, intrigos. Romantiškus jausmus gali pakurstyti asmuo, kurį vadinate kolega ar klientu. Nesupainiokite meilės su draugyste.

JAUTIS


Savaitgalį būsite linkę dramatizuoti menkus nesusipratimus, jautriau nei paprastai reaguosite į aplinkinių priekaištus. Traukte trauks užmegzti romantišką ryšį, pirkti papuošalus, prašmatnius daiktus. Atkreipkite dėmesį į partnerio problemas. Svarbu nebūti užsispyrusiems ir nevengti išgirsti kitų nuomonę. Kitą savaitę tikėtinas santykių aiškinimasis su kreditoriais, ypač jei nemokate kontroliuoti finansinių išteklių, tvarkyti dokumentų. Gali išsispręsti klausimas, susijęs su kelione į užsienį, mokslu, karjera ar paskola. Būsite linkę ieškoti teisybės, reikštis viešai, teikti versijas, koncepsijas, jas ginti.

DVYNIAI

Savaitgalį būsite nusiteikę eksperimentuoti su stiliais, dietomis. Regis, pajusite, kad jūsų gyvenime trūksta tvarkos, sistemos ir reikia kažkaip kitaip planuoti darbo ir poilsio režimą, išlaidas, keisti mitybos įpročius, stilių. Turbūt susiprasti privers nemaloni kritika arba sveikatos sutrikimas. Nuo pirmadienio stengsitės įveikti biurokratinius slenksčius ir gauti norimą informaciją, leidimą, susitvarkyti dokumentus ar pan. Norite nenorite, teks palengvinti piniginę, mokėti mokesčius, alimentus. Galbūt kažkas rodys dėmesį, kurstys slaptas aistras, skatins ambicijas. Ne visų žmonių dėmesys jus džiugins, nes kai kurie sieks to, kas jums nenaudinga. Regis, nerimausite dėl savo autoriteto, įvaizdžio.

VĖŽYS

Savaitgalį pasižymėsite noru bendrauti, flirtuoti. Seksis megzti ir atnaujinti įvairius ryšius. Kita vertus, partnerio, savo arba vaikų norų tenkinimas gali stipriai ištuštinti jūsų piniginę. Tikėtini konfliktai dėl nebūtinų išlaidų ar dėl kitokios atsakomybės stokos. Kitos savaitės pradžioje teks rimčiau padirbėti. Labiau tykos lėtinės ligos ir infekcijos. Jei nesisaugosite, galite sunegaluoti. Jeigu ieškote darbo, tinkamų darbuotojų, rėmėjų arba mėginate įsijungti į kokį nors projektą, įmanomas konkretus susitarimas. Galite sutvarkyti ar išsiaiškinti gana keblų juridinį ar finansinį klausimą. Partneris, artimas žmogus gali jus paremti materialiai arba kaip tik paprašyti paramos.

LIŪTAS

Savaitgalį neblogai seksis, jei orientuositės į šeimą, buitį, kursite jaukumą, eksperimentuosite virtuvėje. Jei kils noras įsigyti komforto prekę ar detalę, pasirūpinkite galimybe ją pakeisti. Svarbiausia, nestatykite nesupratimo ir abejingumo sienos tarp savęs ir artimiausių žmonių. Kitos savaitės pradžioje su aplinkiniais gana gerai sutarsite, jei įvertinsite jų privalumus. Galite patirti gundymus meile arba pinigais. Tinkamas metas kūrybinei veiklai. Kai ko pravartu pasimokyti iš augančios kartos. Jeigu mėginate įsidarbinti, savaitės viduryje tai gali pavykti. Regis, kažką siųsite, pildysite. Galbūt tai bus gyvenimo aprašymas, mokestinis pranešimas, deklaracija ar pan. Aistras žadins meilės objektas.

MERGELĖ

Savaitgalį būsite nusiteikę bendrauti, tačiau aplinkiniams galite daryti keistą įspūdį. Arba patys pritrauksite tokius pašnekovus, kurių, neišlenkus taurelės, nesuprasi. Įmanomas aistringas meilės nuotykis. Jūsų pagalbos gali prireikti giminaičiui, kaimynui. Jei per kraštus veršis emocijos, pasportuokite, pasivaikščiokite. Kitą savaitę jūsų mintys bus sukoncentruotos į asmeninių santykių ir buitines bei vaikų problemas. Galite pasielgti ne visai taip, kaip planavote, arba jums tiesiog nepavyks nuslėpti tikrųjų savo jausmų. Gali būti, kad gausite pakvietimą į pasimatymą ar susitikimą, renginį. Jei turite nebaigtų svarbių darbų, derėtų paskubėti, nes atidėti nenaudinga. Saugokitės infekcijų.

SVARSTYKLĖS

Periodo pradžioje tikėtini reikalai, susiję su nuosavybe, komfortu, amatais, menu. Galbūt domėsitės kažkokiomis prekėmis ar galimybe ką nors parduoti, išnuomoti. Gali tekti pasirūpinti į bėdą pakliuvusiu šeimos nariu ar giminaičiu. Kitą savaitę galimas lauktas susitikimas ar pranešimas. Regis, nesunkiai pavyks susitarti dėl aktualių dalykų, norimų kontaktų, informacijos, interviu ar reklamos. Galite užsirašyti į kursus, sėkmingai išlaikyti egzaminą. Skirsite nemažai dėmesio ir vaikams, pramogoms, stengsitės, kad kompaniją palaikytų patinkantys žmonės. Numatomas pasimatymas, šou renginys.

SKORPIONAS

Savaitgalį rasite bendrą kalbą su aplinkiniais, o jie įvertins jūsų sugebėjimus. Trauks pikantiški užsiėmimai, nauji veidai. Tikriausiai gausite viliojamų pasiūlymų dėl laisvalaikio praleidimo. Atsiras ūkinių ar kitokių rūpesčių, kurie neleis atsipalaiduoti. Galbūt numosite į juos ranka ir pasilinksminsite. Tokiu atveju ne viskas baigsis taip, kaip jums norėtųsi. Kitą savaitę galite domėtis patalpų įsigijimu, nuoma, apdaila. Tęskite pradėtus darbus, derybas. Neatidėliokite, jei norite ką išsiaiškinti ar pratęsti sutartis. Veikite atsakingai, ypač jei teiksite interviu, skleisite informaciją. Rūpindamiesi kitais, nenuskriauskite ir savęs – jums taip pat reikia poilsio, atgaivos.

ŠAULYS

Savaitgalį sunku bus atsispirti pagundai smaguriauti, vartoti svaigalus. Keistos nuojautos vers nerimauti. Galbūt bendrausite su menininkais, religingais žmonėmis arba turėsite reikalų su medicina, ligoniais. Pasisaugokite sukčių, vagių. Kitos savaitės pradžioje itin svarbu vengti nekorektiškų, nemoralių veiksmų, pastabų, liežuvavimo, antraip pakenksite savo autoritetui. Jei jus domina nekilnojamojo turto rinkos pokyčiai, ieškote ką nusipirkti ar kam parduoti, galimos naujienos. Tikėtina, kad tvarkysite nuosavybės dokumentus. Neverta tikėti viskuo, ką girdite, bet įmanoma ir vertinga informacija, tad mąstykite kritiškai.

OŽIARAGIS

Savaitgalį turėtų neblogai sektis visuomeniniai reikalai, kolektyviniai projektai, sportas. Numatomas renginys, susitikimas su draugų kompanija, dominančiu asmeniu. Stenkitės elgtis draugiškai, bet neleiskite kitiems piktnaudžiauti jūsų pasitikėjimu. Nuo pirmadienio lengva persitempti, susirgti, tad įvertinkite savo jėgas imdamiesi darbų ir venkite masinių susibūrimų. Galbūt turėsite reikalų su veikėjais, užsiimančiais socialine veikla, medicina, menu. Labai sustiprės intuicija. Nuo trečiadienio būsite aktyvesni. Galbūt pasirašysite dalykinę ar finansinę sutartį.

VANDENIS

Savaitgalį numatomas solidus renginys, viešas pasirodymas arba tiesiog noriai politikuosite, sieksite viešumo. Galite sutikti asmenį, su kuriuo susiję kažkokie įspūdžiai. Galbūt į paviršių iškils meilės ar kitokie prisiminimai, senos paslaptys. Kitą savaitę galite gauti pasiūlymą įsilieti į draugišką kompaniją, dalyvauti renginyje. Atidžiai stebėkite, kas vyksta visuomeniniame ir politiniame gyvenime. Jei norite ką nors įtikinti, remkitės aiškiais argumentais. Tikėtina, kad sulauksite bendraminčių paramos. Nuo trečiadienio jau nebesiekite dėmesio, pabūkite mažiau matomi, nes tai jums bus naudingiau. Ir neeikvokite daug energijos, nes aukštos kartelės vis tiek neperšoksite. Grės infekcijos.

ŽUVYS

Periodo pradžioje norėsis permainų, išvykų. Seksis ruošti publikacijas, mokytis, megzti ryšius su žmonėmis, atvykusiais iš toli. Galite pasireikšti pokalbiuose apie politinius dalykus. Bet gali būti, kad visą savaitgalį tiesiog prakiurksosite prie interneto. Kitą savaitę dalykiniai kontaktai, reikalai vyks sklandžiau, jei pasitelksite diplomatiją, kantrybę, nes ambicijomis ir emocijomis nieko gero nepasieksite. Galima komandiruotė, konferencija. Galbūt domėsitės įstatymais. Per pažįstamus galite sužinoti apie dominantį įsidarbinimo variantą, mokymo kursus ar kitus organizuojamus jums aktualius renginius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų