Aukcione apskriti J. Lennono akiniai parduoti už beveik 200 tūkst. dolerių

  • Teksto dydis:

Per aukcioną internetu populiariosios britų grupės „The Beatles“ mirusio nario Johno Lennono akiniai nuo saulės parduoti už beveik 200 tūkst. dolerių.

Neįvardytas asmuo apskritus J. Lennono akinius žaliais stiklais ir auksiniais rėmeliais įsigijo už 183,500 dolerių (137 500 svarų).

J. Lennonas 1968 metų vasarą paliko šiuos akinius ant galinės automobilio, priklausiusio kitam grupės nariui – būgnininkui Ringo Starrui, sėdynės. Akiniai nuo to laiko priklausė automobilio vairuotojui Alanui Herringui, kuris dirbo Ringo Starro ir dar vieno grupės nario – George'o Harrisono vairuotoju.

„1968-ųjų vasarą paėmiau Johną su Ringu ir George'u Ringo mersedesu ir nuvežiau į biurą. Kai Johnas išliko iš automobilio, pastebėjau, kad jis paliko šiuos akinius ant galinės sėdynės, o akiniai buvo apgadinti. Paklausiau Johno, ar jis norėtų, kad pataisyčiau akinius. Jis atsakė nesijaudinti, nes akiniai jam buvo reikalingi tik dėl įvaizdžio!“, – pasakojo vairuotojas A. Herringas.

A. Herringas teigė, kad taip niekada ir nesutvarkė tų akinių.

Žymiosios grupės „The Beatles“ narys J. Lennonas buvo nušautas prie savo namų Manhatane 1980 metais, kai jam tebuvo 40 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senelis

Senelis portretas
Pamatau nuotraukoje Lenoną ir pagalvoju apie tą baidyklę Yoko Ono, kuri apsauginius išvaikė ir padarė beprotį iį ATA Lenono...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių