B. Tiškevič apie sužadėtinio sėkmę: o kas bus, jei jis ten supras, kokia prasta ta Beata?

Vienas poras vienija vaikai, kitas – verslai, tačiau  yra tokių laimingų  žmonių, kuriuos sieja svajonės ir jų siekimas drauge. Pokalbis su Beata Tiškevič ir Sauliumi Baradinsku, neseniai susižadėjusia pora, į kuriuos  be galo smagu žiūrėti, jų įdomu klausyti ir norisi džiaugtis jų sėkme.

Štai Beata neseniai pristatė savo antrąją knygą, kuri buvo iššluota iš knygų lentynų ir dėl milžiniškos sėkmės pakartotinai išleista net penktą kartą, tuo metu Saulius prieš keletą savaičių išgirdo visą Lietuvą pradžiuginusią žinią – jis tapo išrinktuoju talentu, patekusiu į prestižiškiausią pasaulio kino mokyklą Holivude. Tačiau būnant poroje išbandymas santykiams yra ne tik tada, kai užklumpa bėdos, tačiau ir tuomet, kai aplanko didžiulė sėkmė.

Kai sužinojau, kad Saulius įstojo, man gal tris dienas buvo šokas, aš nejaučiau nieko.

„Tai ir būna didžiausi išbandymai santykiams – esu mačiusi, kad būtent tada, kai atsitinka momentas, kur jau, atrodo, abudu laukia, ir kažkodėl tada pasuka skirtingais keliais. Man atrodo, kad yra labai svarbu normalizuoti savo jausmus, o ten būna ir pavydo, ir baimės. O kas, jeigu jis ten nuvarys ir nerealiai viskas bus? Ir tada supras, kokia prasta ta Beata. Kai sužinojau, kad Saulius įstojo, man gal tris dienas buvo šokas, aš nejaučiau nieko, nes supratau, kad dabar stipriai keisis gyvenimas ir aš nežinau, kaip“, – kalbėjo B.Tiškevič.

Beata prabilo ir apie savo požiūrį į santykius, kuriam įtakos turėjo vaikystė. Moteris sakė – augau šeimoje, kurioje žinios ir mąstymas buvo didžiausia  vertybė, o visa kita ne taip svarbu. Todėl ir man buitis atsidūrė ne prioritetų viršūnėje, kas tradiciniam vyrui būtų absoliučiai nesuprantama. 

Tie dalykai, kuriuos aš galiu padaryti su savo mąstymu ir smegenimis yra svarbesni negu grindis išplauti.

„Daug laiko vaikystėje praleidau su močiute. Mano močiutė baigė tik keturias klases ir ji man diegė, kad yra labai svarbu mokytis. Pavyzdžiui, jeigu man mama liepdavo kažką daryti iš buities darbų, močiutė sakydavo: aš padarysiu, tu geriau pasiruošk kontroliniam arba olimpiadai. Ir tai man suformavo, kad tie dalykai, kuriuos aš galiu padaryti su savo mąstymu ir smegenimis yra svarbesni negu grindis išplauti. Aš iki šiol taip gyvenu, man netrukdo, jeigu tos grindys purvinos, bet aš knygą parašau. Mano prioritetų sąrašas taip susidėlioja. Pagal tai aš ir partnerį renkuosi, nes tas  partneris, kuris prioretizuotų grindis, o ne tai, ką aš galiu nuveikti savo karjeroje, mane nuvertintų ir negalėčiau būti su tokiu žmogumi“. 

S. Baradinskas prisiminė  tuos laikus, kai sėkmė buvo  tik pakeliui,  o jos laukti  teko ne ant raudono kilimo, bet su tuščiomis kišenėmis.

Mane draugai pakviesdavo pietų pavalgyti, sakydavau – aš šiandien, žinok, praleisiu. Nes aš neturėjau, kuo sumokėti.

„Kai ateina nauji sekėjai ir jie pamato tas nuotraukas ant raudono kilimo Europos kino akademijos apdovanojimuose ar Sidabrinę gervę, atrodo, svajonių gyvenimas, bet aš galiu pasakyti, kad tai yra 1 arba 2 procentai, nes 98 procentai yra juodas darbas ir kiekviena profesija yra labai sunki. Kad būčiau ten, kur dabar esu, man reikėjo labai daug paaukoti, buvo dienų, kai aš neturėdavau pinigų ir kažko negalėdavau. Mane draugai pakviesdavo pietų pavalgyti, sakydavau – aš šiandien, žinok, praleisiu. Nes aš neturėjau, kuo sumokėti“, – atviravo S. Baradinskas. 

Kaip palaikyti vienas kitą ir kodėl tai taip svarbu? Kas padėjo Sauliui išsivaduoti  iš depresijos? Ir kodėl Beatos sprendimas studijuoti psichologiją šiandien yra naudingas ne tik  jai, bet ir aplinkiniams?

Antradienį, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas.

Antanas. portretas
Beata tapau sužavėtas tuomet, kai jinai bevaidindama "budinti vaistinė" pasakė: "Matai. Stalo jam gaila!". Sveikinu ją, ir jos sužadėtinį.

viskas parduodama

viskas parduodama portretas
tokios nežinau, žinau tik garsią ir gražią lenkų aktorę

Galvojau,kad

Galvojau,kad portretas
P.Beata santuresne,tas pliauskimas nepuosia,dar prisikalbes koki nuotyki sugyventiniui
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių