Bilietų pardavimai į SEL koncertą Kauno stadione viršija rekordus

Penktadienį paskelbus apie rugpjūčio 26 dieną Kauno Dariaus ir Girėno stadione planuojamą vienintelį šiais metais Lietuvoje įvyksiantį SEL koncertą, ši žinia sudrebino internetą. To įrodymas – bilietų į įspūdingą šou pardavimai, pagerinę ne tik visas prognozes, bet ir rekordus.

„Jei iš pradžių atsargiai žiūrėjau į tai, ar lietuviams dar reikia tokio masto renginių, dabar matau, kad mano baimės buvo nepagrįstos. Arenos jau įveiktos, todėl SEL koncertas, kurį pirmieji surengsime naujame Dariaus ir Girėno stadione, pasitiktas visiškai nerealiai. Praėjus vos kelioms dienoms nuo bilietų paleidimo pradžios, jau išparduota apie 10 tūkstančių“, – sakė Egidijus Dragūnas.

Jis teigė dabar galintis kiek lengviau atsikvėpti.

„Tai įrodymas, kad žmonės pasiilgo tokių šou, kokius sugeba sukurti tikrai nedaugelis. Pirmą žingsnį žengėme, dabar galima pradėti intensyvius pasiruošimo darbus, nes toms idėjoms, kurias esu sugalvojęs, įgyvendinti reikia daugybės bemiegių naktų. Savo kokybės kartelę kelsime dar aukščiau, nes mūsų gerbėjai jau žino, ko eina į koncertus ir ką tikrai gaus – tokį šou, apie kurį kalbama dar metus laiko. Tai yra grupės SEL vizitinė kortelė“, – pasakojo Selas.

Šiuo metu jis sakė besidžiaugiantis, kad gali atsiduoti tik kūrybai ir šou planavimui, o netrukus žada ir daugiau įspūdingų naujienų apie paskutinį šios vasaros šeštadienį įvyksiantį šou Kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Andre

Andre portretas
Kaimieciu tauta ,bl...lansberginiai agresoriai....hahaha...karas pzdc nustokim gyventi apgailėtina ahaha.

vat ir po x m

vat ir po x m portretas
jam viskas. Baudas per kartą išsilygins o namą kur nors dar geresnį pasistatys:D) Duskit presuotojai kampais

pilietis

pilietis portretas
GALVOJAMA ŠIO [mešlio] koncerta atšaukti, kai' dare uostamiestis.. Štai tada agresoriaus remejai galvos kai' eurus , sumoketus už bilietus, sugražinti sau... KONCERTAS A T Š A U K I A M A S
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių