D. Bunkus apie Suodaičių konfliktą: du klounai vienas kitam daužo per galvą pripučiamu plaktuku

  • Teksto dydis:

Nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel ir verslininko Lauryno Suodaičio konfliktas tęsiasi jau pusantro mėnesio. Socialiniuose tinkluose nuolat pasisako ne tik jie, kartais nusprendžia savo nuomonę paviešinti ir Viktorijos buvęs sužadėtinis Danielius Bunkus.

Taip D.Bunkus pasielgė ir penktadienio vakarą.

„Manęs daug kas klausia: „O tai kurią pusę tu palaikai?“. Tai atsakau dabar visiems, kad nesikartočiau. Kai du klounai cirke vienas kitam daužo per galvą tokiu dideliu pripučiamu plaktuku, tai kurią pusę jūs palaikote?“ – instagrame parašė D. Bunkus.

Verslininkas ir anksčiau yra pašaipiai pasisakęs apie tai, kas vyksta tarp V. Siegel ir L. Suodaičio.

D. Bunkus savo instagramo istorijose yra įkėlęs keletą gana iškalbingų kadrų. Viename jų – humoru persmelktas užrašas:  „Kas muša Suodaitį, kai jis muša savo žmoną? Prakaitas...“

Balandžio viduryje D. Bunkus instagrame yra parašęs taip: „Žmonės, neberašykit jūs man tų savo patarimų, ką man daryti ir ko nedaryti šitoje Suodaičių situacijoje. Nes jau nuoširdžiai už****. Aš nieko neturiu su jais bendro ir neplanuoju turėti. Aš juos abu seniausiai esu ramiai emociškai paleidęs į orą kaip balionėlius. Nelinkiu jokio blogio nei vienam iš jų, taip kad pasilikite visas savo negatyvias nuomones ir patarimus sau ir nustokite patarinėti žmonėms, kurių jūs nei pažįstate, nei akyse matę, bet jaučiatės, kad turite savo nuomonę ir negalite nepatarti. Niekam ta jūsų nuomonė neįdomi be jūsų pačių, įsikalkite tai sau į galvą ir neberašinėkite man. Aš čia išvis ne prie ko, atstokite“.

Primename, kad visus šiuos žinomus žmones – D. Bunkų, L. Suodaitį ir V. Siegel-Suodaitę – sieja meilės trikampis. Du verslininkai – D. Bunkus ir L. Suodaitis – ilgus metus buvo itin artimi draugai. Nesantaika prasidėjo tuomet, kai D. Bunkus išsiskyrė su buvusia mylimąja, jo dukters motina V. Siegel. Moteris labai greitai suartėjo su L. Suodaičiu, už kurio netrukus ištekėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onė

Onė portretas
Geriau pasirūpinti savo vaiku.auga pass neadekvačią mamą ,tiksliau augina auklė,taip jr užaugs,neturės gerų mylinčių tėvų,o vaikas auga ,pradės suprasti,ir nei tėvo nei motinos.,tik kažkokie dėdės tetos ar ne....taip kad bunkau mažiau džiūgauk o pasirūpink savo vaiku

Cirkas?

Cirkas? portretas
Jei teisingai supratau Bunkų, tai visas tas perfomansas tėra spektaklis jų sekėjams? Na taip, praskėsto klyno nuotraukom dabar jau nieko nenustebinsi, tai kuria cirką.

Paf

Paf portretas
Būtu gerai kad jie metaliniu plaktuku ar kirviu daužytusi
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių