„Daddy Was A Milkman“ pristato trečią lietuvišką dainą: nenuvysti yra beprotiškai svarbu

  • Teksto dydis:

Atlikėjas Ignas Pociūnas, žinomas kaip „Daddy Was A Milkman“, intensyviai ruošiasi koncertui, kuris lapkričio 29 d. vyks Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre. Atsidėkodamas gerbėjams atlikėjas dovanoja naują dainą. „Oro per stiklą“ – taip vadinasi jau trečias singlas iš netrukus pasirodysiančio „Daddy Was A Milkman“ lietuviškų dainų albumo „Kai ruduo mokė mane“.

„Žmogus – tarsi gėlė. Kokia taikli paralelė. Pastaruosius metus mes kaip tie augalai ant palangių, gyvenimą stebim pro stiklą. O juk abiem reikia gryno oro ir dienos šviesos, – apie naują kūrinį sako I. Pociūnas. – Jau ne pirmas ruduo moko, kad gebėti atrasti džiaugsmą ir tam tikra prasme nenuvysti yra beprotiškai svarbu. Ypatingai šiuo keistu laikotarpiu“.

„Daddy Was A Milkman“ neslepia, kad surengti koncertą LNOBT, ir būtent čia pristatyti naująjį savo albumą, yra ilgai puoselėtos svajonės išsipildymas. Atlikėjas yra labai laimingas ir dėkoja visiems, padedantiems šią viziją įgyvendinti.

„Laukia neeilinis vakaras – jaučiuosi taip, lyg kažkas parodytų slaptą įėjimą ir įsileistų į šventovę. LNOBT – operos ir kitų muzikinių teatro žanrų namai, čia gyvena kultūra ir tvyro išskirtinė aura, kurianti pakilią publikos būseną, –  sako I. Pociūnas. – Apie koncertą čia svajojau jau ilgą laiką. Ši vieta saugo labai daug šiltų mano prisiminimų, todėl ją labai gerbiu. Kiekvienąkart apie tai pagalvojus po kūną skraido drugeliai“.

Šią vasarą tris koncertus Trakuose, Pažaislio vienuolyne ir Palangoje jau surengęs „Daddy Was A Milkman“ LNOBT publiką kviečia į koncertą, kuriame pristatys savo pirmąjį lietuviškų dainų albumą.

„Pirmasis lietuviškų dainų albumas „Kai ruduo mokė mane“ yra ir šviesus, ir tamsus – būtent toks bus ir koncertas. Padarysime viską, kad tai pajaustų ir klausytojai, tą lapkričio vakarą būsiantys kartu“, – tvirtina I. Pociūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių