Didžiojo prizo nugalėtoja Auukse pristato naują dainą „Niekas negirdi“

„Tai daina apie sielos nerimą: nors, atrodo, aplinkui tave yra labai daug žmonių, tačiau vis tiek jautiesi vienišas ir neišgirstas. Kaip tuomet elgsiesi? Kokius sprendimus priimi? Po jų skaudės kitiems, nebe tau?  Tokią akimirką svarbu nepamiršti – išaušusi diena atneša naujas, ryškesnes spalvas ir vakar lankęs liūdesys bei vienatvė atrodo tarsi praeities šešėlis“, – pasakojo naują dainą „Niekas negirdi“ pristatanti atlikėja Auukse, siūlanti į kiekvieną nejaukią situaciją gyvenime pažvelgti kiek įmanoma ramiau.

„Muzikos Talentų lygos“ didžiojo prizo laimėtoja įsitikinusi – kalbėti jautriomis temomis yra būtina, nes būtent atvirumas, sklindantis ir iš muzikos, gali priminti, kad net ir vienišiausios akimirkos iš tiesų praeina.

„Jei neramu ir liūdna – nenusimink niekada. Aš prisiliesiu lėtai virpesiu jausmų“, – tokie palaikantys žodžiai skamba naujojoje Auukses dainoje.

Su muzikos prodiuseriais „Red Beets“ bendradarbiaujanti atlikėja patikina – žmones reikia ne tik girdėti, bet iš tiesų išgirsti. Anot jos, visuomenėje pastebimas uždarumas, atitolimas vienų nuo kitų tapo pagrindiniu kūrinio motyvu.

R. Šakenytės nuotr. 

Dainos muzikos ir žodžių autorius – vienas žymiausių Lietuvos pop muzikos prodiuserių Dalius Pletniovas. Žinomas vyras įsitikinęs – darbštumas, užsispyrimas ir geri vokaliniai duomenys – tai, ko reikia kiekvienam žmogui, lipančiam į muzikos olimpą: „Visa tai Auukse turi“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
na dabar tie dainininkai neturi balso bet dainuoja tos dainos nesamoningos reikia tokiu dainininku kaip VITULSKIS MERUNAS TAI BALSAS GERAS IR GERA KLAUSYTIS RADZIO DAINU ZODZAI GRAZUS IR NEBLOGAS BALSAS MALONO KLAUSYTI

Feikiniai zodziai ten

Feikiniai zodziai ten portretas
Niekur mes nepaklyde
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių