„Eurovizija“: Monika Liu išvyko į Italiją

  • Teksto dydis:

Penktadienio rytą Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Monika Liu su penkiolikos žmonių delegacija išvyko į Turiną, kur šiemet vyks populiarusis dainų konkursas. 

„Belieka susitelkti į tai, kas svarbiausia – po daugelio metų vėl parodyti kokia graži yra lietuvių kalba“, – portalui LRT.lt sakė atlikėja Monika Liu.

Pasiekusi Turiną atlikėja vos spės atsikvėpti ir jau kitą rytą skubės į pirmąją repeticiją arenoje, galės pasimatuoti sceną ir pirmą kartą atlikti savo dainą „Sentimentai“.

„Išvykstu patirti ateities sentimentų“, – anksčiau yra teigusi šių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“.

Per artimiausias dvi savaites jos laukia įtempta dienotvarkė: pasirodymų repeticijos, gausybė interviu su užsienio žiniasklaida. Gegužės 7-ąją Monika Liu taip pat susitiks su lietuvių bendruomene Turine.

Monika Liu pasirodys pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu gegužės 10 d. Lietuvos atstovai pusfinalyje pasirodys trečiu numeriu.

Pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis vyks gegužės 10 d., antradienį, 22 val. Antrasis pusfinalis vyks gegužės 12 d., ketvirtadienį, 22 val. „Eurovizijos“ finalas – gegužės 14 d., šeštadienį, taip pat 22 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Italai sentimentalūs,taigi daina gali patikti,ir ne tik jiems.manau,kad pateks į finalą.Išvis tai ir daina nebloga,tik Monika privalo būti santūresnė,ir išdidesnė.Sėkmės,tau,Monika.

Anonimas

Anonimas portretas
Garantuota pirma vieta nuo kito galo o kuo nevazuoti juk ne uz savo pinigus vazuoja

Anonimas

Anonimas portretas
tik ir lekia pazorintis uz musu babkes
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių