GJan pristato lietuvišką dainą: neįsivaizduoju reakcijos

  • Teksto dydis:

GJan pristato naują dainą „Melagė“. Po pirmų dviejų lietuviškų kūrinių „Paskui tave“ ir „Tabletė“ gerbėjai jos laukė su nekantrumu.

„Melagė“ –  kaip ir būdinga GJan – labai išjaustas kūrinys. Dainininkė vien balsu sugeba išreikšti net smulkiausius jausminius niuansus. Klausantis dainos gali beveik fiziškai pajusti būseną žmogaus, kuris melavo tiek, kad sugriovė viską, ką gero turėjo.

„Neįsivaizduoju reakcijos į dainą, bet tikiu, kad ji daugeliui pasirodys artima. Turbūt visiems yra tekę pabuvot arba melagio, arba apgautojo pusėje.  Arba abiejų, – sako GJan, – Kai parašiau „Melagę“, norėjau, jog ją dainuotų brandesnio amžiaus vyras. Turėjau viziją, kad jis aiškiau ištransliuos žinutę, tačiau vėliau nusprendėm, jog atliksiu ją pati. Ši daina man labai daug reiškia ir jos tema –  labai artima.  Ji yra apie pažadus, jų netesėjimą, valios neturėjimą ir galiausiai visko praradimą“.

Keramiką studijuojanti GJan prisipažino, kad labiausiai ją traukia skulptūra. „Seniai norėjau sukurti skulptūrišką vizualizaciją, tačiau niekaip neatrasdavau tam tinkamos dainos. O „Melagė“ net labai tiko. Kartu su dainos bendraautoriu Roku nufilmavom lyric video, kuriame aš skylu“, – sakė GJan.


Šiame straipsnyje: GJandainaMelagėdaina Melagė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių