L. Suodaitis suskaičiavo: po konflikto su žmona sūnų mačiau tik 30 valandų

  • Teksto dydis:

Verslininkas Laurynas Suodaitis, kuris po konflikto su žmona, nuomonės formuotoja Viktorija Siegel ėmėsi naujo verslo, itin dažnai su savo sekėjais bendrauja socialiniuose tinkluose.

Ketvirtadienį  vyras instagrame atsakė į žmonių užduodamus klausimus. L.Suodaitis pasisakė ir skyrybų, ir  sūnaus tema.

Jo klausta, ar po kardomosios priemonės taikymo pabaigos jo žmona Viktorija bandė susisiekti tiesiogiai. „Jokio ryšio. Bendrauja tarpusavyje tik advokatai. Aš kontakto neinicijuoju, kad nebūtų pokalbio turinys išvartytas savaip. Nelabai apie ką turime kalbėti“, – instagrame rašė Laurynas.

L.Suodaitis teigė, kad skyrybų dokumentai nepaduoti. Vyras tvirtino, kad tai bus pats paskutinis veiksmas, kuris šioje istorijoje užtruks ilgiausiai. Laurynas pripažino, kad momentais būna nelengva tvarkytis su emocijomis ir sunkumais.  Vis dėlto jis stengiasi išlikti ramus.

„Neįprasti du mėnesiai buvo. Darbas labai padeda mintis užimtas laikyti. Visi triggeriai dabar teisiniuose rėmuose, tai nelabai ką pagreitinsi“, – rašė jis.

Į klausimą, ar dažniau pavyksta pasimatyti su sūnumi, L. Suodaitis atsakė taip: „Kaip tik suvedžiau, tai atmetus keliones tarp namų, per daugiau nei du mėnesius vaiką mačiau apie 30 valandų“.

Dar neseniai Laurynas su Viktorija socialiniuose tinkluose demonstravo meilę. Verslininkas tikino, kad meilė dingo tada, kai jis atsidūrė areštinėje.

 Pasak Lauryno, dabar jis jaučiasi gerokai laisvesnis ir laimingesnis.

Priminsime, kad pirmadienį instagrame Laurynas kalbėjo apie sūnaus mitybą.

„Išėjau iš dar vieno įdomaus vizito. Kadangi praėjusią savaitę Laurynukas pas mane buvo porą kartų, Nicole auklė vis atsineša valgyti pirktinį tepamą ožkos pieno sūrelį. Tiek buvo furoro, kad vaikas neva tai naminiu maistu maitinamas. Bet žiūriu, kad nelabai, tai taip ir nesupratęs likau. Kadangi mėnesį nei iš advokatų, nei iš anos pusės nepavyko gauti vaiko raciono, nuvariau pas vaikų dietologę. Valandą diskutavome, ką vaikas gali valgyti. Daug sužinojau.  Todėl kai mažas bus pas mane, gaminsimės maistą ir darysim taip, kaip specialistai, o ne ezoterikai rekomenduoja“, – kalbėjo Laurynas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Absurdas

Absurdas portretas
Toks toki rado!O su kuo vaikas buvo kaip jinai ispanijoj is mirties patalo vadavosi?

Kas tie tokie idomus?! Kam jie

Kas tie tokie idomus?! Kam jie portretas
Aikit grioviu kasti kolkozai arba ozku ganyti

to Anonimas

to Anonimas portretas
Kodėl manai, kad vaikui tėvas bus nereikalingas? Nustebinai tokiu parašymu. Mano nuomone, tai vaikui tėvas labai reikalingas, ypač berniukui.
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių