M. Drobiazko nutraukė tylą: mums labai malonu dovanoti savo meną tiems, kuriems jo labiausiai reikia

  • Teksto dydis:

Garsi čiuožėjų ant ledo pora Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas po pasirodymo Kremliaus atstovo žiniasklaidai Dmitrijaus Peskovo žmonos Tatjanos Navkos šou Sočyje iki šiol nepateikė jokio komentaro ar paaiškinimo. Prieš keletą dienų M. Drobiazko pasidalino akimirkomis iš skandalingojo šou ir dėkojo gerbėjams.

Mums labai malonu dovanoti savo meną tiems, kuriems jo labiausiai reikia.

„Jau septintus metus iš eilės turime neįkainojamą galimybę pakviesti savo ypatingus žiūrovus į ledo šou. Mums labai malonu dovanoti savo meną tiems, kuriems jo labiausiai reikia. Keista, kad šiais metais pasakos „paklausyti“ atėjo net aklos merginos. Atėjo tiesiog pajusti atmosferą, muziką, pakalbėti su menininkais. Visada džiaugiamės galėdami paremti bet kokius labdaros ir socialinius projektus. Iki pasimatymo!“ – savo „Instagram“ paskyroje rašė M. Drobiazko.

Įrašas sulaukė teigiamo rusakalbių dėmesio – komentarų sekcija mirgėjo raudonomis širdelėmis ir padėkomis už gražų ir įsimintiną šou. Tiesa, pasitaikė ir keletas porą sugėdinti bandžiusių žmonių. Vienas jų klausė „Kiek verta tavo sąžinė?“, kitas klausė „Kada padarysite šou karo suluošintiems Ukrainos vaikams?“

Čiuožėja nuotraukose įsiamžino su į šou atėjusiais gerbėjais. 

Primename, kad rugpjūčio 10 d. prezidentas Gitanas Nausėda išbraukė ledo šokėjus iš valstybės apdovanotojų sąrašo. 

M. Drobiazko ir P. Vanagas 2000 metais buvo apdovanoti Gedimino ordino Riterio kryžiais.

„Gana yra gana! Pasirašiau dekretą, kuriuo išbraukiau Margaritą Drobiazko ir Povilą Vanagą iš apdovanotųjų Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino 5-ojo laipsnio ordinu sąrašo, pažeminus apdovanotojo vardą“, – nurodė prezidentas.

„Neabejoju, kad šokių ant ledo pora buvo puikūs sportininkai, tačiau nuopelnus Lietuvos valstybei, už kuriuos buvo įvertinti dar 2000-aisiais, jie nutrynė cinišku poelgiu – dalyvaudami komerciniame reginyje Sočyje tuo metu, kai Ukrainos karo verpetuose liejasi nekaltų žmonių kraujas“, – vaizdo komentare teigė G. Nausėda.

„Geriausiu atveju tai – politinis vištakumas, blogiausiu – spjūvis nukautų kūdikių, vaikų, moterų ir senelių atminimui“, – pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

labiausiai to meno reikia tiems,

labiausiai to meno reikia tiems, portretas
kurie narkotikus veža diplomatiniais lėktuvais ir dopingu aprūpina savo sportininkus, po to klastoja mėginius.

Na

Na portretas
Pagarba Drobiasko. Myli savo šaly. Putinas ne Rusija. Idijotai koncervu pachalujai supraskit viena karta. Aš myliu Lietuvą, o koncervatoriu šutve norįs sumalt.

Patriote

Patriote portretas
O iš Orbano kada atims apdovanojimą ir dar iš kitų KGB veikėjų??? Tai jie ne vatnykai???
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių